Boka Fönsterputsning i Härnösand

Fönsterputsning i Härnösand utfört av proffs

Att putsa fönster är aldrig kul, genom att anlita oss på RENTAV slipper du tänka på fönsterputs mer. Vi erbjuder fönsterputsning i Härnösand till företag och organisationer och med stor precision och god kundkontakt får vi jobbet gjort och nöjda kunder på köpet.

Vi är fönsterputsare i Härnösand – Om oss

Alla vi som arbetar på RENTAV har lång erfarenhet av städbranschen, däribland fönsterputsning i Härnösand. För oss är det essentiellt att du som kund känner dig sedd och framför allt att du är nöjd med det arbete som vi utför. Genom god kundnärvaro och hög servicenivå kan vi garantera just detta åt dig.

Därför ska du anlita oss som fönsterputsare i Härnösand

Om du vill ha städlösningar anpassade efter dina behov och din organisation ska du anlita oss på RENTAV. Med lång och gedigen erfarenhet i ryggen och beprövade arbetsmetoder levererar vi det vi lovar åt våra kunder.

Fönsterputsning i Härnösand utfört av proffs

Att putsa fönster är inte alltid den roligaste av sysslor och speciellt inte om ditt företag eller organisation huserar i större lokaler med stora fönsterpartier. Då kan det vara skönt att veta att någon annan gör det så du och dina kollegor kan fokusera på det ni är bäst på istället.

Vi på RENTAV utför fönsterputsning i Härnösand, i alla typer av miljöer och vi som arbetar på RENTAV har alla lång erfarenhet, gedigen kompetens och rätt utrustning för det arbete vi utför. Vi arbetar metodiskt och de produkter vi använder oss av i arbetet är alltid väl beprövade och erkända inom branschen.

Spara pengar på att anlita ett proffs på fönsterputsning

Genom att anlita oss på RENTAV för att utföra fönsterputsningen av dina lokaler sparar du både tid och pengar. Du och dina kollegor kan fokusera på det ni är bäst på för att driva er organisation framåt medans vi ser till att du får en ren arbetsplats.

Rena fönster ger inte bara en fräschare och mer trivsam arbetsmiljö utan hjälper också till att sända ut en professionell och organiserad signal till eventuella kunder som kommer på besök eller liknande.

Vad kostar fönsterputsning i Härnösand utfört av proffs?

Vi är alltid måna om att du som kund hos oss ska känna dig omhändertagen och vi lägger alltid upp ett anpassat städschema för just dig. För oss är det viktigt att du känner dig trygg och nöjd med valet av oss som din städfirma.

Våra tjänster

Förutom fönsterputsning erbjuder vi självklart en rad andra tjänster för att kunna öka trivseln på din arbetsplats. Vi på RENTAV använder oss alltid av städ- och rengöringsprodukter som är välbeprövade och snälla mot miljön och de som arbetar i miljön vi rengör. I slutändan är ert välmående vårt uppdrag.

Letar du efter en fönsterputsare i Härnösand?

Kontakta oss på RENTAV redan idag så hjälper vi dig att få en trivsammare arbetsplats och renare fönster!

Vi erbjuder kundanpassade och skräddarsydda lösningar samt tar hänsyn till din organisations behov och förutsättningar.

Kontakta oss för en offertKontakt i Härnösand

Hans Åberg

020-545468

info@rentav.se