Städning Härnösand

Din städfirma i Härnösand

Vi på RENTAV är ditt städbolag i Härnösand och med lång erfarenhet och god kompetens levererar vi städtjänster i Härnösand av första klass. Hos oss står du som kund i centrum och kommer alltid först. Vi försöker därför att alltid kundanpassa alla våra lösningar så de så bra som möjligt tillgodoser och tillmötesgår din organisation eller ditt företags behov.

Därför ska du välja oss som städbolag i Härnösand

Med kompetent personal och lång erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer med att få en renare och välskött arbetsplats i kombination med ett särpräglat kundfokus levererar vi städtjänster åt våra kunder på sex olika orter runt om i landet. Bland annat i Härnösand.

Städning i Härnösand – Våra rutiner

När vi träffar en ny kund i till exempel Härnösand, försöker vi först och främst att förstå kunden, vilka behov som finns och vilken besöksfrekvens som önskas. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss och vi utför allt från dammsugning och moppning av golv till fönsterputsning och genomgående rengöring av vitvaror.

En städfirma i Härnösand med kundanpassade lösningar

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda varje unik kund en så unikt anpassad lösning som möjligt. Av erfarenhet vet vi att alla kunders behov ser olika ut och och oavsett om du har behov av veckovis städning eller mer sporadisk lokalvård så kan du räkna med oss på RENTAV.

En ren och fräsch arbetsplats hjälper inte bara till att höja trivselnivån på arbetsplatsen och att göra den mer attraktiv ur en kundsynpunkt, utan det kan faktiskt också öka produktiviteten. En ren arbetsplats är en trivsam arbetsplats och därigenom även en produktiv sådan!

Att tänka på när du anlitar en städfirma i Härnösand

Var du än i landet befinner dig, är det viktigt att du anlitar en städfirma du kan lita på som sköter din hemstädning eller veckostädning. Det finns några saker att fundera kring när du söker den där perfekta städfirman. Här kommer några användbara tips som du kan använda när du jämför de olika firmorna:

 • Har de varit med i branschen länge?
 • Håller de kvalitet?
 • Utför de hållbar städning?
 • Hur arbetar de tekniskt sätt med sitt företag?
 • Håller de en hög standard i teknisk förmåga och kunskap?
 • Har de miljöanpassad lokalvård?
 • Besitter de lång erfarenhet och kunskap?
 • Är de en långsiktig partner?
 • Tänker de på miljön?
 • Är deras mål mätbara och realistiska?
 • Håller de hög teknisk kvalitet på maskiner och utrustning?
 • Anlitar de utbildad personal?
 • Utbildas personalen kontinuerligt?
 • Håller de utsatta tider samt lyssnar på kunden?
 • Kontrolleras utfört arbete?
 • Är de värda sitt pris för vad du får?

Vill du ha hjälp med städningen i Härnösand?

Kontakta oss på RENTAV redan idag så hjälper vi dig med städningen. Vi kundanpassar alltid våra lösningar och med lång erfarenhet och effektiva tillvägagångssätt levererar vi resultat som är att räkna med i längden.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan med vad du behöver hjälp med så återkommer vi så fort vi kan.

RENTAV Städ och Miljövård är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster sedan år 1987.

Om Oss

RENTAV Städ och Miljövård grundades våren 1987 och sysselsätter idag ca 200 medarbetare. Vi är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster och täcker genom egna lokalkontor halva Sverige. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du behöver hjälp på din arbetsplats eller i ditt hem så är vi din långsiktiga partner med skräddarsydda lösningar och ett bra resultat som följd.

Var vi finns

Vi finns utplacerade genom elva stycken lokalkontor med Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Gävleborg och Jämtland som vår arbetsmarknad. Med lokal närvaro på våra verksamhetsorter skapar vi en närhet till våra kunder samtidigt som vi vid behov kan erbjuda stordriftsfördelar när uppdragen så kräver.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.