Företagsstädning Sundsvall

Vi på RENTAV erbjuder företagsstädning i Sundsvall utfört av proffs. All vår personal utbildas kontinuerligt så att ni som kunder alltid kan känna er bekväma med våra tjänster. Med lång erfarenhet och gedigen kompetens levererar vi ett väl utfört arbete åt våra kunder och vi är måna om att du ska känna dig trygg med ditt val av oss som städfirma i Sundsvall.

Ett rent kontor eller arbetsplats är en byggsten till en trivsammare arbetsmiljö och i längden även ökad produktivitet och välmående.

Därför ska du välja oss på RENTAV för företagsstäd i Sundsvall

Vi på RENTAV tror på att en trivsam arbetsmiljö bäst uppnås genom kontinuerlig skötsel och en avlastande hand som tar hand om just den där skötseln och tillåter dig och ditt företag eller organisation att fokusera på det ni gör allra bäst.
Vi utför bland annat företagsstädning på sju olika orter runt om i landet, och då bland annat i Sundsvall. Våra kunder är viktiga för oss och vi är måna om att du ska känna dig sedd som kund. Men framför allt är det såklart viktigt att du känner dig nöjd med det uppnådda resultatet.

Företagsstädning eller butiksstädning – Våra rutiner

Vi är noggranna i vår städning och hur just ditt städschema ser ut är självklart helt och hållet upp till dig, i vår företagsstädning ingår bland annat:

  • Dammsugning
  • Avtorkning av golvytor
  • Regöring av toaletter
  • Sophantering och sortering

Företagsstädning i Sundsvall efter dina behov

När du anlitar oss för att hålla ditt kontor eller företagslokaler i toppskick gör vi alltid det utefter dina behov. Genom att erbjuda anpassningsbara och skräddarsydda lösningar till dig som kund kan du alltid lägga det på en nivå som passar dig. Vare sig det är så att du önskar att vi kommer en gång i veckan eller tre gånger i månaden så löser vi det åt dig.

Några av städtjänsterna vi utför i Sundsvall är bland annat:

  • Företagsstädning
  • Trappstädning
  • Butiksstädning
  • Golvvård

Behöver du hjälp med företagsstäd i Sundsvall?

Kontakta oss på RENTAV redan idag så hjälper vi dig med att nå en mer trivsam arbetsmiljö för dig och dina medarbetare. Vi har lång erfarenhet och fastighetsskötsel och anpassar oss alltid efter dig som kund och hur dina behov ser ut. Få en renare arbetsplats redan i dag och öka därigenom produktivitet och trivsel på arbetsplatsen.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan med vad du behöver hjälp med så återkommer vi så fort vi kan.

RENTAV Städ och Miljövård är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster sedan år 1987.

Om Oss

RENTAV Städ och Miljövård grundades våren 1987 och sysselsätter idag ca 200 medarbetare. Vi är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster och täcker genom egna lokalkontor halva Sverige. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du behöver hjälp på din arbetsplats eller i ditt hem så är vi din långsiktiga partner med skräddarsydda lösningar och ett bra resultat som följd.

Var vi finns

Vi finns utplacerade genom elva stycken lokalkontor med Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Gävleborg och Jämtland som vår arbetsmarknad. Med lokal närvaro på våra verksamhetsorter skapar vi en närhet till våra kunder samtidigt som vi vid behov kan erbjuda stordriftsfördelar när uppdragen så kräver.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.