Styrkor med oss

Lokal närvaro:
Med egna lokalkontor och egen personal från Sundsvall i söder till Luleå i norr är vi en leverantör med hög lokal närvaro samtidigt som vi med bred geografisk spridning över halva Sverige kan leverera stordriftsfördelar när behovet uppstår.

Erfarenhet:
Med över tre decennier i städ & servicebranschen i ryggen så är vi en leverantör som vet hur vi ska leverera bäst resultat för dig utifrån dina förutsättningar inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster. Vi har en erkänt kunnig och erfaren personal med allt från 15-20 års arbete inom vår organisation samt kunder som hängt med oss sedan 25 år tillbaka.

Certifieringar:
Med högsta kreditvärdighet borgar vi för en trygg och långsiktig leverantörsrelation där vi genom branschledande resultat ska verka för lönsamhet, goda arbetsförhållanden och förstklassiga resultat inom vårt tjänsteutbud.

Som medlem i Almega Serviceföretagen är vi garant för kollektivenliga ersättningar och sunda arbetsförhållanden för våra medarbetare.

Kompetens, kvalité & service:
Vi lägger stor vikt på att hela tiden inneha nya & innovativa redskap, maskiner och fordon. Vi strävar hela tiden efter att ligga i branschens framkant och ser därför årligen över inventarier, bil & maskinparker samt behovet av extern kompetensutbildning av våra medarbetare för att hela tiden ligga i branschens framkant vad gäller kompetens, kvalité och service.

RENTAV Städ & Miljövård är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster sedan år 1987.