Veckostädning Umeå

Att få hjälp med veckostädning ger dig så otroligt mycket tid över till annat att det nästan är en nödvändig tjänst i dagens stressiga samhälle. Så om du bor norrut och är ute efter veckostädning eller hemstädning i Umeå, så finns det ett gediget och erfaret städbolag som du kan lita på; RENTAV. RENTAV grundades redan 1987 och har sedan dess brett ut sig till de sju orterna som nämndes ovan samt kommit att bli ett städföretag som erbjuder väldigt många städtjänster för både företag och privatpersoner.

Varför hemstädning i Umeå med RENTAV?

Då RENTAV har varit med i branschen under en längre period, så är de erfarna och mycket kunniga inom sitt område. Detta gör att de är ett städbolag som går att lita på. Utöver erfarenheten, så håller de dessutom en hög kvalitet och standard när de städar, samt har miljön i åtanke i allt de gör – de utför en miljöanpassad lokalvård. Inför sina kunder så sätter de mätbara och realistiska mål, håller utsatta tider och lyssnar på kunden. Detta gör att de är en firma som man kan lita på, vare sig man är ute efter veckostädning eller någon annan av deras tjänster.

Vad gäller deras utrustning och maskiner, så håller dessa hög teknisk kvalitet, vilket gör att de är ett företag med hög säkerhet. Personalen utbildas kontinuerligt och är väldigt kunnig och noggrann i sitt utförande av respektive tjänst. Alla dessa aspekter gör att RENTAV är ett pålitligt städbolag som definitivt kommer att ge dig mer fritid att njuta av.

Inte enbart hemstädning i Umeå

Vad gäller RENTAV’s alla stjädtjänster, erbjuder de mer än bara veckostädning och hemstädning i Umeå och resterande orter de är verksamma på. De har breddat sin kompetens och är redo att hjälpa dig som kund med en storstädning som kan inkludera alla typer av områden i hemmet, i föreningen eller på arbetsplatsen. Eller om du som kund skulle vara i behov av en specifik städtjänst, då finns de också nära tillhands. NEdan listas alla tjänster de som städföretag erbjuder:

  • Veckostädning
  • Hemstädning
  • Företagsstädning
  • Butiksstädning
  • Lokalvård
  • Fönsterputs
  • Golvvård
  • Trappstädning

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan med vad du behöver hjälp med så återkommer vi så fort vi kan.

RENTAV Städ och Miljövård är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster sedan år 1987.

Om Oss

RENTAV Städ och Miljövård grundades våren 1987 och sysselsätter idag ca 200 medarbetare. Vi är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster och täcker genom egna lokalkontor halva Sverige. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du behöver hjälp på din arbetsplats eller i ditt hem så är vi din långsiktiga partner med skräddarsydda lösningar och ett bra resultat som följd.

Var vi finns

Vi finns utplacerade genom elva stycken lokalkontor med Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Gävleborg och Jämtland som vår arbetsmarknad. Med lokal närvaro på våra verksamhetsorter skapar vi en närhet till våra kunder samtidigt som vi vid behov kan erbjuda stordriftsfördelar när uppdragen så kräver.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.