Boka Fönsterputsning i Sundsvall

Din fönsterputsare i Sundsvall

Vi på RENTAV är din fönsterputsare i Sundsvall och erbjuder ett väl utfört arbete till konkurrenskraftiga priser på olika orter runt om i norra delen av landet, bland annat Sundsvall. För oss står alltid du som kund i centrum och vi anser aldrig att ett arbete är färdigt förrän du är nöjd med det uppnådda resultatet. Detta är vårt mål vare sig du som kund får hjälp med en enstaka uppgift som fönsterputsning eller en rejäl storstädning. Välkommen till oss som företag eller privatkund!

Fönsterputsning i Sundsvall utfört av proffs

Att putsa fönster är inte alltid den roligaste av sysslor och speciellt inte om ditt företag eller organisation huserar i större lokaler med stora fönsterpartier. Då kan det vara skönt att veta att någon annan gör det så du och dina kollegor kan fokusera på det ni är bäst på i stället.
Vi på RENTAV utför fönsterputsning i Sundsvall, i alla typer av miljöer och vi som arbetar på RENTAV har alla lång erfarenhet, gedigen kompetens och rätt utrustning för det arbete vi utför. Vi arbetar metodiskt och de produkter vi använder oss av i arbetet är alltid väl beprövade och erkända inom branschen. Alla vi som arbetar som personal på företaget är dessutom utbildad och fortsätter att utbildas kontinuerligt så att arbetet alltid håller samma höga standard.

Spara pengar på att anlita ett proffs på fönsterputsning

Genom att anlita oss på RENTAV för att utföra fönsterputsningen av dina lokaler sparar du både tid och pengar. Du och dina kollegor kan fokusera på det ni är bäst på för att driva er organisation framåt medan vi ser till att du får en ren arbetsplats.
Rena fönster ger inte bara en fräschare och mer trivsam arbetsmiljö utan hjälper också till att sända ut en professionell och organiserad signal till eventuella kunder som kommer på besök eller liknande.

Våra rutiner vid fönsterputsning och andra tjänster

Förutom fönsterputsning erbjuder vi självklart en rad andra tjänster för att kunna öka trivseln på din arbetsplats. Bland annat erbjuder vi:

  • Dammsugning
  • Avtorkning av golvytor
  • Regöring av toaletter
  • Sophantering och sortering

Vi på RENTAV använder oss alltid av städ- och rengöringsprodukter som är välbeprövade och snälla mot miljön och de som arbetar i miljön vi rengör. I slutändan är ert välmående vårt uppdrag.

Letar du efter en fönsterputsare i Sundsvall?

Ta kontakt med oss på RENTAV redan idag så hjälper vi dig med att få en renare arbetsmiljö och skinande fönster i Sundsvall. Vi hjälper dig att lägga upp ditt städschema och tillsammans beslutar vi om hur ofta du vill att vi kommer och rengör just era fönster.

Kontakta oss för en offertKontakt teamleader & Sälj i Sundsvall

Helen B. Norberg

060-610424

Hans Åberg

060-610423

info@rentav.se