Vår verksamhet

Verksamhet

Med ca 200 medarbetare från Kiruna i norr till Söderhamn i söder är vi din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster och täcker genom egna lokalkontor halva Sverige. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du behöver hjälp på din arbetsplats eller i ditt hem så är vi din långsiktiga partner med skräddarsydda lösningar och ett bra resultat som följd. Med över tre decennier i branschen i ryggen så är vi den leverantör som vet hur vi ska leverera bäst service för dig utifrån dina förutsättningar, både på din arbetsplats och i ditt hem.

Vi är stolta över att vi har medarbetare och kunder som varit hos oss i nära tre decennier samtidigt som vi också ser detta som ett kvitto på att vi är en långsiktig och nära arbetsgivare och samarbetspartner inom lokalvård.

Affärsidé och vision

Vi ska vara det mest efterfrågade och ledande städserviceföretaget i norra Sverige. Vi ska vara erkända för vårt kvalitet och miljöansvar som bygger på vår personals kompetens, engagemang och trivsel.

Arbetsområde

Vi finns utplacerade genom elva stycken lokalkontor med Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Gävleborg och Jämtland som vår arbetsmarknad. Med lokal närvaro på våra verksamhetsorter skapar vi en närhet till våra kunder samtidigt som vi vid behov kan erbjuda stordriftsfördelar när uppdragen så kräver.

Våra tjänster

Offertförfrågan

RENTAV Städ och Miljövård är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster sedan år 1987.

Historia

Vid en solig vårdag år 1987 flyttade en då 21-årig Jens Strömqvist från Långsele i Ångermanland till Medelpad och Sundsvall för att söka sig till ett arbete. Sagt och gjort gick flyttlasset ut mot kusten för att per omgående finna jobb i tjänstesektorn när en aktör från Västkusten sökte arbetskraft. Jens jobbade vid skymning och gryning på b.la industrierna Akzo Nobel och Kubal där han rengjorde oljetankar på flertalet meters djup inför nästa produktionslina. Efter någon månads arbete lade aktören ned sin verksamhet i Sundsvall och Jens stod helt plötsligt som arbetslös igen. Men städ och servicebranschen hade gett mersmak för den då 21-åriga Jens Strömqvist och beslutet att starta sin egen verksamhet i branschen var därmed tämligen enkelt.

Under dom nästkommande tre åren rengjorde Jens allt från markiser i Gävle till fortsatt industristäd i Sundsvalls-regionen. Ena dagen var inte den andra lik vilket samtidigt stimulerade till att hela tiden vara på topp och jaga fler affärer. Det dröjde till och med år 1990 innan Jens fick sitt första renodlade städkontrakt på köpcentra Kupolen i Birsta, Sundsvall. Uppdraget krävde närvaro och leverans sju dagar i veckan vilket genererade en första rekrytering som lade grunden till det som idag är RENTAV Städ och Miljövård.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.