Hushållsnära tjänster

Vi tillhandahåller professionella leveranser av hem och städservice i ditt hem för att du ska kunna skapa rum och tid för det du vill lägga din energi på. Vi erbjuder allt från traditionell veckostädning med intervaller från en gång i månaden till flera gånger i veckan till periodiska avropsbeställningar där du behöver hjälp här och nu med allt från fönsterputsning till flyttstädningar.

Vi åtar oss hushållsnäratjänster inom ett brett segment i ditt hem med bland annat:

Ingen förfrågan är främmande för oss. Vi inleder med ett första samtal eller träff där vi tillsammans utgår från dig och ditt hems behov innan vi därefter upprättar en arbetsinstruktion samt tidsåtgång alternativt fast månadspris för dig som kund.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan med vad du behöver hjälp med så återkommer vi så fort vi kan.

RENTAV Städ och Miljövård är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster sedan år 1987.

Styrkor med oss

Certifieringar

Fler tjänster

Offertförfrågan

Om Oss

RENTAV Städ och Miljövård grundades våren 1987 och sysselsätter idag ca 200 medarbetare. Vi är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster och täcker genom egna lokalkontor halva Sverige. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du behöver hjälp på din arbetsplats eller i ditt hem så är vi din långsiktiga partner med skräddarsydda lösningar och ett bra resultat som följd.

Var vi finns

Vi finns utplacerade genom elva stycken lokalkontor med Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Gävleborg och Jämtland som vår arbetsmarknad. Med lokal närvaro på våra verksamhetsorter skapar vi en närhet till våra kunder samtidigt som vi vid behov kan erbjuda stordriftsfördelar när uppdragen så kräver.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.