Boka Veckostädning i Härnösand

Boka veckostädning i Härnösand redan nu med oss på RENTAV. Genom lång och gedigen erfarenhet i kombination med god kompetens kan vi leverera veckostädning på hela sex olika orter runt om i landet, bland annat i Härnösand där vi är verksamma sedan en tid tillbaka.

Varför du ska välja oss för hemstädning

Med väl genomarbetade arbetsrutiner och beprövade produkter ser vi till att ditt hem håller högsta skick vecka efter vecka. Vi på RENTAV har lång erfarenhet av att utföra veckostädning i Härnösand. Med ett systematiskt tillvägagångssätt och med hjälp av beprövade och erkända produkter får vi jobbet gjort.

Våra rutiner och tjänster

Städning för oss är inte ett jobb, utan flera. I våra städrutiner ingår bland annat:

  • Fönsterputs – få hjälp att putsa dina fönster och njut av ett skinande rent resultat
  • Golvvård – få hjälp med underhåll och rengöring av dina golv. Oberoende av material på golvet.
  • Trappstädning – städning i trapphus där samtliga golv kommer att moppas. Ofta rengörs även andra områden, såsom entrén, hissen, speglar, tvättstuga och gård.
  • Dammsugning – Vi går över samtliga ytor i era lokaler och ser till att de är dammfria.
  • Hemstädning i Härnösand med kundanpassade lösningar

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda varje unik kund en så unikt anpassad lösning som möjligt. Av erfarenhet vet vi att alla kunders behov ser olika ut och och oavsett om du har behov av veckovis städning eller mer sporadisk lokalvård så kan du räkna med oss på RENTAV.

En ren och fräsch arbetsplats hjälper inte bara till att höja trivselnivån på arbetsplatsen och göra den mer attraktiv ur en kundsynpunkt, utan det kan faktiskt också öka produktiviteten. En ren arbetsplats är en trivsam arbetsplats och därigenom även en produktiv sådan!

Kontakta oss när du vill ha hjälp med hemstädning

Är du och din organisation i behov av veckostädning i Härnösand med omnejd så kontakta oss på RENTAV redan i dag. Tillsammans tar vi fram en lösning som passar just era förutsättningar och behov.

Kontakta oss för en offertKontakt i Härnösand

Hans Åberg

020-545468

info@rentav.se