Veckostädning Örnsköldsvik

Få hjälp med en regelbunden veckostädning och hemstädning i Örnsköldsvik. Det ger dig mer fritid till annat – vare sig det är jobb, umgänge eller egentid som lockar. I tider som nu är det mycket hektiskt att hinna med allt som står på schemat och med en regelbunden hjälp i hemmet kan du äntligen koppla av och prioritera om.

Det finns många städfirmor ute på marknaden, men en som erbjuder allt inom hemstädning är RENTAV. De har funnits med länge på marknaden, då de grundades redan 1987. Sedan dess har de spritt ut sig till många olika delar i landet, eller rättare sagt sju olika städer, och även brett ut sig arbetsmässigt då de i dag erbjuder flertalet städtjänster för både privatpersoner och företag.

Söker ni någon av deras tjänster kan ni höra av er via telefon, mail eller kontaktformulär – de kommer att återkomma och erbjuda både utbildad personal och säkra maskiner.

Att tänka på när du vill få hemstädning i Örnsköldsvik

Att få hjälp med hemstädning och veckostädning innebär att ge sig själv mer tid över till annat. Det är en investering i det långa loppet som kommer att ge mer än vad det tar. Men det krävs lite förarbete för att hitta den där långsiktiga partnern som faktiskt är värd sitt pris; för kom ihåg att några slantar mer ofta kan ge högre kvalitet och mer valuta för pengarna i det långa loppet. RENTAV är städfirman som fyller dessa krav och har mycket erfarenhet och kunskap i bagaget:

 • Har de varit med i branschen tillräckligt länge för att veta vad de gör?
 • Håller de en hög kvalitet och standard?
 • Tänker de på miljön?
 • Är deras mål mätbara och realistiska?
 • Håller de hög teknisk kvalitet på maskiner och utrustning?
 • Utbildas personalen kontinuerligt?
 • Håller de utsatta tider samt lyssnar på kunden?
 • Kontrolleras utfört arbete?

Hemstädning i Örnsköldsvik – Våra rutiner

Vi är noggranna i vår städning och hur just ditt städschema ser ut är självklart helt och hållet upp till dig, i vår företagsstädning ingår bland annat:

 • Dammsugning
 • Avtorkning av golvytor
 • Rengöring av toaletter
 • Sophantering och sortering

Vi har som mål att du som kund ska kunna känna dig trygg med oss när vi kommer för att utföra vårt arbete hos er.

Vi genomför självklart även hemstädning för privatkunder i Örnsköldsvik. Under dessa tillfällen får ni som kund avgöra vilka ytor som bör prioriteras och vi utför även tjänster för att kunna erbjuda en storstädning. Den allra första av våra hemstädningar utförs väldigt noggrant så att de nästkommande gångerna blir enklare. Självklart kan även en hemstädning komma att bli en regelbunden veckostädning! Vårt mål är att bli din långvariga partner.

Vill du ha hjälp med hemstädningen i Örnsköldsvik?

Kontakta oss redan i dag så hjälper vi dig och din organisation med att få en mer trivsam och på sikt även en mer produktiv arbetsplats. Vi anpassar alltid våra städlösningar efter dina behov och förutsättning. För oss är inget jobb för stort eller för litet.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan med vad du behöver hjälp med så återkommer vi så fort vi kan.

RENTAV Städ och Miljövård är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster sedan år 1987.

Om Oss

RENTAV Städ och Miljövård grundades våren 1987 och sysselsätter idag ca 200 medarbetare. Vi är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster och täcker genom egna lokalkontor halva Sverige. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du behöver hjälp på din arbetsplats eller i ditt hem så är vi din långsiktiga partner med skräddarsydda lösningar och ett bra resultat som följd.

Var vi finns

Vi finns utplacerade genom elva stycken lokalkontor med Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Gävleborg och Jämtland som vår arbetsmarknad. Med lokal närvaro på våra verksamhetsorter skapar vi en närhet till våra kunder samtidigt som vi vid behov kan erbjuda stordriftsfördelar när uppdragen så kräver.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.