Flyttstädning Hudiksvall

Flyttstädning till marknadens bästa pris i Hudiksvall. När du eller din organisation ska byta lokaler är det oftast mycket att tänka på som det är kring en flytt. Det kan då vara skönt att låta någon annan ta hand om de tråkigaste delarna av flytten – nämligen flyttstädningen.

Vi på RENTAV har lång erfarenhet av att utföra flyttstädningar åt företag och organisationer i Hudiksvall med omnejd och i dagsläget är vi verksamma på hela elva olika platser längst med Norrlandskusten och inland.

Våra rutiner och tillvägagångssätt vid flyttstädning

 • Städning för oss är inte ett jobb, utan flera. I våra städrutiner ingår bland annat:
 • Fönsterputs – få hjälp att putsa dina fönster och njut av ett skinande rent resultat
 • Golvvård – få hjälp med underhåll och rengöring av dina golv. Oberoende av material på golvet.
 • Trappstädning – städning i trapphus där samtliga golv kommer att dammsugas och moppas. Ofta rengörs även andra områden, såsom entrén, hissen, speglar, tvättstuga och gård.
 • Dammsugning – Vi går över samtliga ytor i era lokaler och ser till att de är dammfria.

Vi erbjuder mer än bara flyttstädning i Hudiksvall

Utöver flyttstädning erbjuder vi även våra kunder kompletta företagslösningar som hjälper dig att få en mer trivsam och omskött arbetsplats. Vi erbjuder bland annat:

 • Veckostädning – få hjälp med hemstädning en gång i veckan.
 • Hemstädning – städning hemma hos dig, sker vanligtvis kontinuerligt, såsom en gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden. Denna typ av städning inleds vanligtvis med en grundstädning, vilket är en extra noggrann städning av hemmet med instruktioner av beställaren.
 • Företagsstädning – all hjälp du och ditt företag kan tänkas behöva i era lokaler.
 • Butiksstädning – städning av butikslokaler
 • Lokalvård – ett annat ord för städning. Kan utföras i hem eller på arbetsplatser eller i offentliga lokaler.
 • Fönsterputs – få hjälp att putsa dina fönster och njut av ett skinande rent resultat
 • Golvvård – få hjälp med underhåll och rengöring av dina golv. Oberoende av material på golvet.
 • Trappstädning – städning i trapphus där samtliga golv kommer att moppas. Ofta rengörs även andra områden, såsom entrén, hissen, speglar, tvättstuga och gård.

Kontakta oss för en kundanpassad upplevelse

Vi på RENTAV har förståelse för att alla organisationers behov och förutsättningar ser olika ut, och att detta även gäller när det kommer till flyttstädning. Vi försöker därför att alltid anpassa och skräddarsy våra tjänster efter våra kunders behov. Tillsammans tar vi fram en arbetsplan som fungerar och som är optimal för just din organisation.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan med vad du behöver hjälp med så återkommer vi så fort vi kan.

RENTAV Städ och Miljövård är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster sedan år 1987.

Om Oss

RENTAV Städ och Miljövård grundades våren 1987 och sysselsätter idag ca 200 medarbetare. Vi är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster och täcker genom egna lokalkontor halva Sverige. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du behöver hjälp på din arbetsplats eller i ditt hem så är vi din långsiktiga partner med skräddarsydda lösningar och ett bra resultat som följd.

Var vi finns

Vi finns utplacerade genom elva stycken lokalkontor med Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Gävleborg och Jämtland som vår arbetsmarknad. Med lokal närvaro på våra verksamhetsorter skapar vi en närhet till våra kunder samtidigt som vi vid behov kan erbjuda stordriftsfördelar när uppdragen så kräver.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.