Flyttstädning Härnösand

Bästa pris på flyttstädning i Härnösand

Vi på RENTAV erbjuder flyttstädning i Härnösand utfört av erfaren och kompetent personal till konkurrenskraftiga priser. Med en lång erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer att flyttstäda och med ett kundfokuserat bemötande hjälper vi dig med din flytt.

Vi grundades redan 1987 i Sundsvall och har sedan dess brett ut oss i stora delar av landet samt samlat på oss kunskap för att kunna erbjuda flertalet städtjänster för både privatpersoner och företag.

Flyttstädning – tidskrävande och inte alltid det roligaste

Det är ett stort projekt att flytta som det är och det är redan mycket att tänka på kring en flytt. Då kan det vara skönt att anlita någon som tar hand om den minst roliga delen av flytten – nämligen flyttstädningen. När vi tar på oss ett flyttstädnings-uppdrag arbetar vi systematiskt och genomgående tills dess att arbetet är slutfört och du som kund hos oss är nöjd med det uppnådda resultatet. Vi använder oss alltid av välbeprövade metoder och tillvägagångssätt i vårt arbete och produkter som är erkänt bra inom branschen.

Därför ska du anlita oss på RENTAV vid flyttstädning i Härnösand

Vi på RENTAV kan flyttstädning och när vi tar på oss ett uppdrag går vi alltid systematiskt igenom alla ytor av lokalen tills vi är klara. Vi ställer höga krav på alla delar av arbetet och de material vi använder i vår städning är noga utvalda med stor omsorg. Vi arbetar alltid efter ett integrerat miljötänk som löper genom allt vi gör, vårt materialval samt våra arbetsmetoder.

Flyttstäd i Härnösand när det är som smidigast

Vårt mål är att du som kund ska kunna känna dig trygg med oss när vi kommer för att utföra vårt arbete.

Vi genomför grundlig flyttstädning av samtliga ytor i dina lokaler, nedan följer exempel på vilka arbetsuppgifter vi utför under en flyttstädning i Härnösand:

  • Vi städar och gör rent väggarna i lokalen
  • Vi går igenom era vitvaror och ser till att de är i toppskick innan flytten slutförs
  • Vi går igenom garderober och förvaringsutrymmen i lokalen
  • Vi rengör spis och hällar
  • Vi putsar och gör rent samtliga fönster i lokalen
  • Flyttstädning i Härnösand med RUT-avdrag

Då flyttstädning klassificeras som en hushållsnära tjänst är det avdragsgillt i enlighet med RUT-avdraget. Med andra ord har du möjlighet att dra av arbetskostnader på upp till 25 000:-.

Kontakta oss redan nu

Kontakta oss på RENTAV redan idag om du eller din organisation är i flyttskedet, så hjälper vi dig med att planera din uppkommande flyttstädning i Härnösand. Vi anpassar alltid våra arbetsmetoder och tillvägagångssätt efter dig som unik kund och tillsammans med dig tar vi fram en städplan som passar just dig och din organisation.

Med utbildade medarbetare kan du vara säker på att du investerar i ett rent och fräscht jobb – som håller både i hemmet och på arbetsplatsen. Gör din flytt till ett flyt!

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan med vad du behöver hjälp med så återkommer vi så fort vi kan.

RENTAV Städ och Miljövård är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster sedan år 1987.

Om Oss

RENTAV Städ och Miljövård grundades våren 1987 och sysselsätter idag ca 200 medarbetare. Vi är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster och täcker genom egna lokalkontor halva Sverige. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du behöver hjälp på din arbetsplats eller i ditt hem så är vi din långsiktiga partner med skräddarsydda lösningar och ett bra resultat som följd.

Var vi finns

Vi finns utplacerade genom elva stycken lokalkontor med Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Gävleborg och Jämtland som vår arbetsmarknad. Med lokal närvaro på våra verksamhetsorter skapar vi en närhet till våra kunder samtidigt som vi vid behov kan erbjuda stordriftsfördelar när uppdragen så kräver.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.