Sundsvall

AB Berners & Co

Krister Melin, Fastighetschef

Berners-koncernen har haft ett oavbrutet samarbete tillsammans med RENTAV sedan 2004 och vi anlitar dom med ett stort förtroende som våran totalentreprenör inom lokalvård.

Nisses Förvaltnings AB

Tomas Paulsson, Förvaltningschef

Efter flera års samarbete tillsammans mot BRF-föreningar och privata fastighetsägare har resultatet varit mycket bra och prisvärt. Dialogen med RENTAV har fungerat bra på alla plan, allt från administration och uppföljning till kontakten med företagsledning och lokalvårdspersonal som utfört uppdragen. Med kompetent personal, en välskött ledning och ett bra samarbete ser Nisses fram emot ett fortsatt gott och mångårigt samarbete tillsammans med RENTAV som vår leverantör inom lokalvård.

Sundsvall Elnät

Birgitta Henriksson, Driftkontakt

Vi har anlitat RENTAV som vår leverantör inom lokalvård samt närliggande arbetsplatsservice under några års tid och är mycket nöjda. Dom levererar mycket bra kvalitet på utfört arbete och personalen är både kunniga och trevliga. Dessutom är det är lätt att få kontakt med ansvarig arbetsledning på RENTAV när vi haft några funderingar

Kontakta oss för en offert







Teamledare

Helen B. Norberg

060-610424

helen@rentav.se

Regionsansvarig

Jacob Strömqvist

020-545468

jacob@rentav.se

RENTAV Städ & Miljövård grundades våren 1987 och sysselsätter idag ca 100 medarbetare. Vi är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster och täcker genom egna lokalkontor halva Sverige. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du behöver hjälp på din arbetsplats eller i ditt hem så är vi din långsiktiga partner med skräddarsydda lösningar och ett bra resultat som följd.

Vi finns utplacerade genom sju stycken lokalkontor med Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland som vår arbetsmarknad. Med över tre decennier i städ & servicebranschen i ryggen så är vi den leverantör som vet hur vi ska leverera bäst service för dig utifrån dina förutsättningar, både på din arbetsplats och i ditt hem.

RENTAV Städ & Miljövård är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster sedan år 1987.