Boka Företagsstädning i Örnsköldsvik

Lägg ned mer tid på jobb och mindre på städ med hjälp av ett städbolag som sköter företagsstädning i Örnsköldsvik – om det är där du bor och söker denna tjänst. Att investera i en städfirma som hjälper dig med sådant som annars kräver tid och energi från dig själv kan vara den absolut bästa investeringen i din egen vardag. Så, investera i din egen och företagets vardag och låt en erfaren städfirma hjälpa dig att koppla av och lägga fokus på annat.

Det är många företag som får hjälp med företagsstäd och en mycket kunnig städfirma som finns belägen både i Örnsköldsvik och i många andra delar av norra Sverige är RENTAV. De har varit aktiva i branschen ända sedan 1987 och har sedan dess brett ut sig på sju olika orter från deras födelseort Sundsvall. De har dessutom samlat på sig mycket erfarenhet inom många olika städområden.

Trappstädning och butiksstädning i Örnsköldsvik

Som ett brett och mångsidigt städbolag, så erbjuder RENTAV många fler tjänster och på många fler orter än enbart företagsstädning i Örnsköldsvik. De många tjänsterna som erbjuds är anpassade efter både privatpersoner och företag:

  • Veckostädning – få hjälp med hemstädning en gång i veckan.
  • Hemstädning – städning hemma hos dig, sker vanligtvis kontinuerligt, såsom en gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden. Denna typ av städning inleds vanligtvis med en grundstädning, vilket är en extra noggrann städning av hemmet med instruktioner av beställaren.
  • Företagsstädning – all hjälp du och ditt företag kan tänkas behöva i era lokaler.
  • Butiksstädning – städning av butikslokaler
  • Lokalvård – ett annat ord för städning. Kan utföras i hem eller på arbetsplatser eller i offentliga lokaler.
  • Fönsterputs – få hjälp att putsa dina fönster och njut av ett skinande rent resultat
  • Golvvård – få hjälp med underhåll och rengöring av dina golv. Oberoende av material på golvet.
  • Trappstädning – städning i trapphus där samtliga golv kommer att moppas. Ofta rengörs även andra områden, såsom entrén, hissen, speglar, tvättstuga och gård.
Kontakta oss för en offertKontakt i Örnsköldsvik

Katarina Lundgren

0660-13410

info@rentav.se