Företagsstädning Örnsköldsvik

Lägg ned mer tid på jobb och mindre på städ med hjälp av ett städbolag som sköter företagsstädning i Örnsköldsvik – om det är där du bor och söker denna tjänst. Att investera i en städfirma som hjälper dig med sådant som annars kräver tid och energi från dig själv kan vara den absolut bästa investeringen i din egen vardag. Så, investera i din egen och företagets vardag och låt en erfaren städfirma hjälpa dig att koppla av och lägga fokus på annat.

Det är många företag som får hjälp med företagsstäd och en mycket kunnig städfirma som finns belägen både i Örnsköldsvik och i många andra delar av norra Sverige är RENTAV. De har varit aktiva i branschen ända sedan 1987 och har sedan dess brett ut sig på sju olika orter från deras födelseort Sundsvall. De har dessutom samlat på sig mycket erfarenhet inom många olika städområden.

Trappstädning och butiksstädning i Örnsköldsvik

Som ett brett och mångsidigt städbolag, så erbjuder RENTAV många fler tjänster och på många fler orter än enbart företagsstädning i Örnsköldsvik. De många tjänsterna som erbjuds är anpassade efter både privatpersoner och företag:

  • Veckostädning – få hjälp med hemstädning en gång i veckan.
  • Hemstädning – städning hemma hos dig, sker vanligtvis kontinuerligt, såsom en gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden. Denna typ av städning inleds vanligtvis med en grundstädning, vilket är en extra noggrann städning av hemmet med instruktioner av beställaren.
  • Företagsstädning – all hjälp du och ditt företag kan tänkas behöva i era lokaler.
  • Butiksstädning – städning av butikslokaler
  • Lokalvård – ett annat ord för städning. Kan utföras i hem eller på arbetsplatser eller i offentliga lokaler.
  • Fönsterputs – få hjälp att putsa dina fönster och njut av ett skinande rent resultat
  • Golvvård – få hjälp med underhåll och rengöring av dina golv. Oberoende av material på golvet.
  • Trappstädning – städning i trapphus där samtliga golv kommer att moppas. Ofta rengörs även andra områden, såsom entrén, hissen, speglar, tvättstuga och gård.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan med vad du behöver hjälp med så återkommer vi så fort vi kan.

RENTAV Städ och Miljövård är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster sedan år 1987.

Om Oss

RENTAV Städ och Miljövård grundades våren 1987 och sysselsätter idag ca 200 medarbetare. Vi är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster och täcker genom egna lokalkontor halva Sverige. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du behöver hjälp på din arbetsplats eller i ditt hem så är vi din långsiktiga partner med skräddarsydda lösningar och ett bra resultat som följd.

Var vi finns

Vi finns utplacerade genom elva stycken lokalkontor med Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Gävleborg och Jämtland som vår arbetsmarknad. Med lokal närvaro på våra verksamhetsorter skapar vi en närhet till våra kunder samtidigt som vi vid behov kan erbjuda stordriftsfördelar när uppdragen så kräver.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.