Flyttstädning Örnsköldsvik

För att finna företaget som bidrar med bästa pris på flyttstädning i Örnsköldsvik, är det bäst att se över vilket företag som gör bäst jobb snarare än erbjuder den billigaste hjälpen. Detta i och med att ett bra utfört arbete snarare blir till en investering än ett utlägg; det blir mer ekonomiskt i längden. Så det är svårt att sätta ett pris på flyttstädning i Örnsköldsvik och resten av Sverige. Många faktorer spelar även in, såsom ytan som ska städas, hur mycket som ska städas samt hur lång tid jobbet faktiskt tar. Därför är det bättre att se vad respektive städföretag erbjuder än att slänga ur sig en summa.

Ett företag som erbjuder bred kompetens och kunskap inom städyrket är RENTAV. De är aktiva inom alla typer av städjobb, däribland flyttstädning, i många delar av norra Sverige. De är definitivt ett ekonomiskt alternativ som kan sitt jobb och är värda att satsa på i längden – de är dessutom en långvarig partner.

Fler tjänster i Örnsköldsvik

RENTAV är städfirman som har varit aktiv under en lång period och har under alla dessa år samlat på sig mycket betydlig kunskap. De grundades i Sundsvall redan 1987 och har sedan dess spritt ut sig till sju olika städer i Sverige; Östersund, Örnsköldsvik, Luleå, Umeå, Skellefteå, Sollefteå, Härnösand och Sundsvall. På alla dessa orter erbjuder de mer hjälp än enbart flyttstäd:

 • Veckostädning – få hjälp med hemstädning en gång i veckan.
 • Hemstädning – städning hemma hos dig, sker vanligtvis kontinuerligt, såsom en gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden. Denna typ av städning inleds vanligtvis med en grundstädning, vilket är en extra noggrann städning av hemmet med instruktioner av beställaren.
 • Företagsstädning – all hjälp du och ditt företag kan tänkas behöva i era lokaler.
 • Butiksstädning – städning av butikslokaler
 • Lokalvård – ett annat ord för städning. Kan utföras i hem eller på arbetsplatser eller i offentliga lokaler.
 • Fönsterputs – få hjälp att putsa dina fönster och njut av ett skinande rent resultat
 • Golvvård – få hjälp med underhåll och rengöring av dina golv. Oberoende av material på golvet.
 • Trappstädning – städning i trapphus där samtliga golv kommer att moppas. Ofta rengörs även andra områden, såsom entrén, hissen, speglar, tvättstuga och gård.

Att tänka på när du anlitar en städfirma i Örnsköldsvik

När du anlitar en städfirma är det viktigt ha några frågor i beaktning, eftersom dessa kan komma att bli avgörande vad gäller om deras pris är värt eller inte. Ett företag som uppfyller alla dessa kriterier är RENTAV, men du kan själv avgöra om det är dem som passar dig och dina behov bäst eller inte:

 • Har de varit med i branschen tillräckligt länge för att veta vad de gör?
 • Håller de en hög kvalitet och standard?
 • Tänker de på miljön?
 • Är deras mål mätbara och realistiska?
 • Håller de hög teknisk kvalitet på maskiner och utrustning?
 • Utbildas personalen kontinuerligt?
 • Håller de utsatta tider samt lyssnar på kunden?

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan med vad du behöver hjälp med så återkommer vi så fort vi kan.

RENTAV Städ och Miljövård är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster sedan år 1987.

Om Oss

RENTAV Städ och Miljövård grundades våren 1987 och sysselsätter idag ca 200 medarbetare. Vi är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster och täcker genom egna lokalkontor halva Sverige. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du behöver hjälp på din arbetsplats eller i ditt hem så är vi din långsiktiga partner med skräddarsydda lösningar och ett bra resultat som följd.

Var vi finns

Vi finns utplacerade genom elva stycken lokalkontor med Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Gävleborg och Jämtland som vår arbetsmarknad. Med lokal närvaro på våra verksamhetsorter skapar vi en närhet till våra kunder samtidigt som vi vid behov kan erbjuda stordriftsfördelar när uppdragen så kräver.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.