Boka Veckostädning i Luleå

Står du och ditt företag eller organisation i behov av veckostädning i Luleå med omnejd? Kontakta då oss på RENTAV redan idag så hjälper vi dig med att nå en renare och mer trivsam arbetsplats. Med lång erfarenhet och gedigen kompetens levererar vi kvalitativa städtjänster på hela sex olika orter längst med norrlandskusten, bland annat i Umeå, Sundsvall, Skellefteå och Umeå.

Varför du ska välja oss på RENTAV

Med väl genomarbetade arbetsrutiner och beprövade produkter ser vi till att din arbetsplats håller högsta skick vecka efter vecka. En ren och välskött arbetsplats är en trivsam och produktiv arbetsplats där du och dina kollegor kan fortsätta fokusera på det ni gör bäst samtidigt som vi ser till att ni mår bra under tiden ni gör det.

Våra rutiner och tjänster vid hemstädning i Luleå

Städning för oss är inte ett jobb, utan flera. I våra städrutiner ingår bland annat:

  • Fönsterputs – få hjälp att putsa dina fönster och njut av ett skinande rent resultat
  • Golvvård – få hjälp med underhåll och rengöring av dina golv. Oberoende av material på golvet.
  • Trappstädning – städning i trapphus där samtliga golv kommer att moppas. Ofta rengörs även andra områden, såsom entrén, hissen, speglar, tvättstuga och gård.
  • Dammsugning – Vi går över samtliga ytor i era lokaler och ser till att de är dammfria.

Hemstädning med kundanpassade lösningar

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda varje unik kund en så unikt anpassad lösning som möjligt. Av erfarenhet vet vi att alla kunders behov ser olika ut och och oavsett om du har behov av veckovis städning eller mer sporadisk lokalvård så kan du räkna med oss på RENTAV.

En ren och fräsch arbetsplats hjälper inte bara till att höja trivselnivån på arbetsplatsen och göra den mer attraktiv ur en kundsynpunkt, utan det kan faktiskt också öka produktiviteten. En ren arbetsplats är en trivsam arbetsplats och därigenom även en produktiv sådan!

RENTAV tar hand om din veckostädning i Luleå

Är du och din organisation i behov av veckostädning i Luleå med omnejd så kontakta oss på RENTAV redan idag. Tillsammans tar vi fram en lösning som passar just era förutsättningar och behov.

Kontakta oss för en offertKontakt i Luleå

Riitta Heikkilä

0920-19905

info@rentav.se