Veckostädning Söderhamn

Med kompetent personal och lång erfarenhet av att hjälpa privatpersoner med att få ett renare och välskött hem i kombination med ett särpräglat kundfokus levererar vi städtjänster åt våra kunder på elva olika orter runt om i landet. Bland annat i Söderhamn.

Våra rutiner vid hemstädning i Söderhamn

Vi arbetar oss systematiskt genom hemmet tills dess att arbetet är slutfört och du är nöjd med det uppnådda resultatet. Bland de arbetsuppgifter vi utför ingår bland annat:

 • Dammsugning – Vi dammsuger samtliga ytor
 • Moppning – Vi moppar och skurar alla ytor på kontoret
 • Rengöring av toaletter – Vi rengör toaletter
 • Rengöring av vitvaror och sophantering – Vi sorterar och tar hand om ert avfall samt rengör vitvaror och spis

Vi erbjuder mer än hemstädning

Vi erbjuder våra kunder kompletta lösningar inom städning som hjälper dig att få en mer trivsam och omskött miljö. Vi erbjuder bland annat:

 • Veckostädning – få hjälp med hemstädning en gång i veckan.
 • Hemstädning – städning hemma hos dig, sker vanligtvis kontinuerligt, såsom en gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden. Denna typ av städning inleds vanligtvis med en grundstädning, vilket är en extra noggrann städning av hemmet med instruktioner av beställaren.
 • Företagsstädning – all hjälp du och ditt företag kan tänkas behöva i era lokaler.
 • Butiksstädning – städning av butikslokaler
 • Lokalvård – ett annat ord för städning. Kan utföras i hem eller på arbetsplatser eller i offentliga lokaler.
 • Fönsterputs – få hjälp att putsa dina fönster och njut av ett skinande rent resultat
 • Golvvård – få hjälp med underhåll och rengöring av dina golv. Oberoende av material på golvet.
 • Trappstädning – städning i trapphus där samtliga golv kommer att moppas. Ofta rengörs även andra områden, såsom entrén, hissen, speglar, tvättstuga och gård.

Hemstädning i Söderhamn med kundanpassade lösningar

Alla företag och organisationer ser olika ut och det gäller även för deras behov och förutsättningar. När vi på RENTAV får in en ny kund är vi därför alltid måna om att kunna erbjuda en skräddarsydd tjänst till varje enskild kund. Detta handlar kan handla om hur frekvent du önskar att vi besöker dig och vilka uppgifter du önskar att vi utför.

Kontakta oss på RENTAV redan idag

Kontakta oss på RENTAV redan idag så hjälper vi dig eller din organisation med att få en mer trivsam arbetsplats.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan med vad du behöver hjälp med så återkommer vi så fort vi kan.

RENTAV Städ och Miljövård är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster sedan år 1987.

Om Oss

RENTAV Städ och Miljövård grundades våren 1987 och sysselsätter idag ca 200 medarbetare. Vi är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster och täcker genom egna lokalkontor halva Sverige. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du behöver hjälp på din arbetsplats eller i ditt hem så är vi din långsiktiga partner med skräddarsydda lösningar och ett bra resultat som följd.

Var vi finns

Vi finns utplacerade genom elva stycken lokalkontor med Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Gävleborg och Jämtland som vår arbetsmarknad. Med lokal närvaro på våra verksamhetsorter skapar vi en närhet till våra kunder samtidigt som vi vid behov kan erbjuda stordriftsfördelar när uppdragen så kräver.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.