Företagsstädning Härnösand

Är du och ditt företag i behov av företagsstädning i Härnösand? Vi på RENTAV erbjuder våra kunder unika och kundanpassade städlösningar för företag och organisationer i Härnösand med omnejd. Med lång erfarenhet och god kompetens utför vi vårt arbete på sju orter längst med norrlandskusten.

Därför ska du anlita oss för företagsstäd i Härnösand

Att driva ett företag eller en organisation är oftast krävande som det är. Det kan då vara skönt att slippa tänka på alla de där småsakerna som ändå gör skillnad, städningen bland annat.

En ren arbetsplats är också en välmående arbetsplats, och en välmående arbetsplats är på sikt även en produktiv sådan. Så varför inte låta ett proffs på just städning och renhållning ta hand om din arbetsplats medan ni fokuserar på det ni gör bäst.

Våra städrutiner och uppgifterna vi utför

  • Veckostädning – få hjälp med hemstädning en gång i veckan.
  • Hemstädning – städning hemma hos dig, sker vanligtvis kontinuerligt, såsom en gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden. Denna typ av städning inleds vanligtvis med en grundstädning, vilket är en extra noggrann städning av hemmet med instruktioner av beställaren.
  • Företagsstädning – all hjälp du och ditt företag kan tänkas behöva i era lokaler.
  • Butiksstädning – städning av butikslokaler
  • Lokalvård – ett annat ord för städning. Kan utföras i hem eller på arbetsplatser eller i offentliga lokaler.
  • Fönsterputs – få hjälp att putsa dina fönster och njut av ett skinande rent resultat
  • Golvvård – få hjälp med underhåll och rengöring av dina golv. Oberoende av material på golvet.
  • Trappstädning – städning i trapphus där samtliga golv kommer att moppas. Ofta rengörs även andra områden, såsom entrén, hissen, speglar, tvättstuga och gård.

Kontakta oss på RENTAV idag så hjälper vi dig att ta fram den mest optimala städlösningen för just dig och din organisation i Härnösand. Kanske önskar du att vi kommer så pass frekvent som en gång i veckan? Eller kanske räcker det med en gång i månaden? Valet är helt och hållet ditt och oavsett dina förutsättning så ser vi till att hitta den städlösning som passar just dig.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan med vad du behöver hjälp med så återkommer vi så fort vi kan.

RENTAV Städ och Miljövård är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster sedan år 1987.

Om Oss

RENTAV Städ och Miljövård grundades våren 1987 och sysselsätter idag ca 200 medarbetare. Vi är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster och täcker genom egna lokalkontor halva Sverige. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du behöver hjälp på din arbetsplats eller i ditt hem så är vi din långsiktiga partner med skräddarsydda lösningar och ett bra resultat som följd.

Var vi finns

Vi finns utplacerade genom elva stycken lokalkontor med Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Gävleborg och Jämtland som vår arbetsmarknad. Med lokal närvaro på våra verksamhetsorter skapar vi en närhet till våra kunder samtidigt som vi vid behov kan erbjuda stordriftsfördelar när uppdragen så kräver.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.