Boka Företagsstädning i Östersund

Söker du någon som kan hjälpa dig med företagsstädning i Östersund? Att det finns städfirmor i de flesta delarna av landet är ingen nyhet, men att finna en långsiktig partner samt en firma som erbjuder alla delar av städningen du önskar kräver lite mer engagemang. Äger du kanske en butik och vill frigöra några timmar till egentid eller administrativa sysslor kan det vara en idé att finna en firma erbjuder butiksstädning.

Vi alla behöver lite mer tid över i denna stressiga tid och städning kan vara just den där sysslan som någon annan kan hjälpa till med; både företagsstädning och privatstädning. Detta gäller alltså både för din egentid och arbetstid.

Trappstädning och golvvård i Östersund

De flesta företag som erbjuder butiksstädning och företagsstädning erbjuder även trappstädning, fönsterputs och golvvård, då dessa uppgifter allt som oftast ingår. En firma som sköter just detta och därmed tar sig an mycket företagsstäd i Östersund är städfirman RENTAV. Likt namnet antyder, är deras främsta fokus att göra just rent.

Företagsstädning i Östersund – Att tänka på när du anlitar ett företag

När du ska anlita någon som antar din butiksstädning kan det vara bra att fundera kring några saker, eftersom du förmodligen vill ha en partner som är pålitlig och långvarig. Att de är miljömedvetna kan vara någonting att prioritera, då det avspeglar företagets seriositet och ansvar. RENTAV arbetar lika effektivt med miljöfrågor som med sitt städ, då de baseras på en miljö- och affärsmässig grund där personalen och arbetsmiljön är centrala och viktiga faktorer. De väljer miljömedvetet både leverantörer och tjänster samt förbättrar ständigt sitt miljöansvar.

Att företaget har utbildad personal och kontinuerligt utbildar sin personal är även det en viktig aspekt att ha i åtanke. Detta i och med att du vill kunna lita på att städningen på din arbetsplats genomförs på ett noggrant och korrekt sätt. Använder de produkter av hög kvalitet och håller en hög teknisk kvalitet på sina maskiner och utrustning? Även detta är viktigt att kontrollera i och med att all städning bör ske på ett säkert sätt. Detta är några frågor som RENTAV arbetar effektivt med.

Högklassig företagsstäd i Östersund

Varför inte befria dig från de fysiskt krävande sysslorna och investera mer tid i själva firman i stället? Låt någon annan se till att din arbetsplats är trevlig att komma till genom att leverera en högklassig företagsstädning. RENTAV har både erfarenhet och erbjuder ett ekonomiskt alternativ till din avkoppling.

Kontakta oss för en offertKontakt i Östersund

Henric Björnström

063-105120

info@rentav.se