Arbetsplatsservice

Vi skapar trivsamma och miljövänliga arbetsplatser

Det är inte bara genom lokalvård, golvvård och fönsterputsning som vi kan bidra till en trevlig arbetsmiljö. RENTAV tar även hand om er löpande arbetsplatsservice. Från att hantera ingående och utgående post, fylla på kontorsmaterial & förbrukningsartiklar som handsprit, pappershanddukar och tvål till att säkra att det alltid finns kaffe i era kaffemaskiner och färsk frukt i fikarummet. Genom att helt eller delvis överlåta ansvaret för tidskrävande arbetsplatsservice på oss kan ni istället lägga all kraft på det ni brinner för: er kärnverksamhet. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Vårt serviceteam inom arbetslivsservice arbetar nära våra företagskunder med målet att upprätthålla en välfungerade arbetsplats. Alltid rätt tjänst, i rätt tid och till rätt pris – och i effektiv synergi med er egna administration. Anlitar ni RENTAV för fler tjänster så kan ni räkna med en enda kontaktperson och en gemensam faktura för alla delar.

Arbetsplatsservice hos RENTAV är löftet om en riktigt bra och välfungerande arbetsvecka då allt flyter och inget saknas.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan med vad du behöver hjälp med så återkommer vi så fort vi kan.

Arbetsplatsservice – så funkar det

En administrativt välfungerade arbetsplats skapar lugn och minskar stress. Vi erbjuder bekväma helhetslösningar eller täcker in just de delar som ni internt har svårt att hinna med. RENTAV sköter allt från städning, golvrengöring och mattvätt till växtservice, kaffeleverens samt påfyllning av kontors- och förbrukningsmaterial. Vad behöver ni hjälp med?

Vid offertförfrågan gör vi gärna ett kostnadsfritt platsbesök där vi går igenom och mappar in era behov. Att vara avtalskund hos RENTAV är enkelt och smidigt: ni får en arbetsplats där service och förbrukningsvaror alltid finns på plats. Detta till en fast månadsavgift som baserat på era verkliga behov. Kontakta oss offert!

RENTAV Städ och Miljövård är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster sedan år 1987.

Styrkor med oss

Certifieringar

Fler tjänster

Offertförfrågan

Om Oss

RENTAV Städ och Miljövård grundades våren 1987 och sysselsätter idag ca 200 medarbetare. Vi är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster och täcker genom egna lokalkontor halva Sverige. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du behöver hjälp på din arbetsplats eller i ditt hem så är vi din långsiktiga partner med skräddarsydda lösningar och ett bra resultat som följd.

Var vi finns

Vi finns utplacerade genom elva stycken lokalkontor med Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Gävleborg och Jämtland som vår arbetsmarknad. Med lokal närvaro på våra verksamhetsorter skapar vi en närhet till våra kunder samtidigt som vi vid behov kan erbjuda stordriftsfördelar när uppdragen så kräver.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.