Arbetsplatsservice

Vi skapar trivsamma och miljövänliga arbetsplatser

Det är inte bara genom lokalvård, golvvård och fönsterputsning som vi kan bidra till en trevlig arbetsmiljö. RENTAV tar även hand om er löpande arbetsplatsservice. Från att hantera ingående och utgående post, fylla på kontorsmaterial & förbrukningsartiklar som handsprit, pappershanddukar och tvål till att säkra att det alltid finns kaffe i era kaffemaskiner och färsk frukt i fikarummet. Genom att helt eller delvis överlåta ansvaret för tidskrävande arbetsplatsservice på oss kan ni istället lägga all kraft på det ni brinner för: er kärnverksamhet. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Vårt serviceteam inom arbetslivsservice arbetar nära våra företagskunder med målet att upprätthålla en välfungerade arbetsplats. Alltid rätt tjänst, i rätt tid och till rätt pris – och i effektiv synergi med er egna administration. Anlitar ni RENTAV för fler tjänster så kan ni räkna med en enda kontaktperson och en gemensam faktura för alla delar.

Arbetsplatsservice hos RENTAV är löftet om en riktigt bra och välfungerande arbetsvecka då allt flyter och inget saknas.

Arbetsplatsservice – så funkar det

En administrativt välfungerade arbetsplats skapar lugn och minskar stress. Vi erbjuder bekväma helhetslösningar eller täcker in just de delar som ni internt har svårt att hinna med. RENTAV sköter allt från städning, golvrengöring och mattvätt till växtservice, kaffeleverens samt påfyllning av kontors- och förbrukningsmaterial. Vad behöver ni hjälp med?

Vid offertförfrågan gör vi gärna ett kostnadsfritt platsbesök där vi går igenom och mappar in era behov. Att vara avtalskund hos RENTAV är enkelt och smidigt: ni får en arbetsplats där service och förbrukningsvaror alltid finns på plats. Detta till en fast månadsavgift som baserat på era verkliga behov. Kontakta oss offert!

Kontakta oss för en offertRENTAV Städ & Miljövård är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster sedan år 1987.