Fönsterputsning Söderhamn

Att putsa fönster är aldrig roligt, då kan det vara skönt att anställa någon annan som tar hand om det åt en och som är experter på just fönsterputsning i Söderhamn. Vi på RENTAV har lång och gedigen erfarenhet av fönsterputsning i Söderhamn och med ett kundfokuserat tänk i kombination med anpassade tjänstelösningar erbjuder vi fönsterputsning på hela elva olika orter längst med Norrlandskusten och inland.

Därför ska du anlita oss som fönsterputsare i Söderhamn

Om du vill ha fönsterputsning utfört av proffs till konkurrenskraftiga priser i Söderhamn med omnejd ska du kontakta oss på RENTAV. Med gedigen kompetens och av branschen erkänt bra metoder och produkter ger vi dig skinande rena fönster.

Vi erbjuder mer än bara fönsterputsning

Utöver fönsterputsning erbjuder vi även våra kunder kompletta företagslösningar som hjälper dig att få en mer trivsam och omskött arbetsplats. Vi erbjuder bland annat:

  • Veckostädning – få hjälp med hemstädning en gång i veckan.
  • Hemstädning – städning hemma hos dig, sker vanligtvis kontinuerligt, såsom en gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden. Denna typ av städning inleds vanligtvis med en grundstädning, vilket är en extra noggrann städning av hemmet med instruktioner av beställaren.
  • Företagsstädning – all hjälp du och ditt företag kan tänkas behöva i era lokaler.
  • Butiksstädning – städning av butikslokaler
  • Lokalvård – ett annat ord för städning. Kan utföras i hem eller på arbetsplatser eller i offentliga lokaler.
  • Fönsterputs – få hjälp att putsa dina fönster och njut av ett skinande rent resultat
  • Golvvård – få hjälp med underhåll och rengöring av dina golv. Oberoende av material på golvet.
  • Trappstädning – städning i trapphus där samtliga golv kommer att moppas. Ofta rengörs även andra områden, såsom entrén, hissen, speglar, tvättstuga och gård.

Fönsterputsning i Söderhamn med kundanpassade lösningar för alla

Alla kunder har olika behov, en värdefull insikt som hjälper oss i vårt arbete. Vi strävar därför alltid efter att kundanpassa våra tjänster i den grad det går för att på sätt kunna tillgodose alla kunders behov oavsett förutsättningar.

Behöver du hjälp med fönsterputsning i Söderhamn?

Om du står i behov av fönsterputsning i Söderhamn med omnejd, kontakta då oss på RENTAV redan idag så hjälper vi dig med att ta fram den lösning som passar bäst för just dig och din organisation eller företag i Söderhamn.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan med vad du behöver hjälp med så återkommer vi så fort vi kan.

RENTAV Städ och Miljövård är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster sedan år 1987.

Om Oss

RENTAV Städ och Miljövård grundades våren 1987 och sysselsätter idag ca 200 medarbetare. Vi är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster och täcker genom egna lokalkontor halva Sverige. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du behöver hjälp på din arbetsplats eller i ditt hem så är vi din långsiktiga partner med skräddarsydda lösningar och ett bra resultat som följd.

Var vi finns

Vi finns utplacerade genom elva stycken lokalkontor med Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Gävleborg och Jämtland som vår arbetsmarknad. Med lokal närvaro på våra verksamhetsorter skapar vi en närhet till våra kunder samtidigt som vi vid behov kan erbjuda stordriftsfördelar när uppdragen så kräver.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.