Veckostädning Sundsvall

Vi på RENTAV utför veckostädning och hemstädning i Sundsvall och har lång erfarenhet av fastighetsskötsel. Hos oss står du som kund i centrum och vi är måna om att du är nöjd med de resultat vi levererar.

Varför du ska välja oss för hemstädning i Sundsvall

Att driva en organisation eller ett företag är oftast krävande i sig och det är mycket att tänka på. Det kan då vara skönt att ta in någon som avlastar en på de mest tidskrävande rutinuppgifterna – så som städning.

Vi på RENTAV har lång erfarenhet av att utföra veckostädning i Sundsvall åt företag och organisationer. Med ett systematiskt tillvägagångssätt och med hjälp av beprövade och erkända produkter får vi jobbet gjort.

Veckostädning i Sundsvall på dina villkor

Alla organisationer och företag har olika förutsättningar och därmed också olika behov. När vi träffar en ny kund anpassar vi alltid städscheman och arbetsuppgifter utefter vad du som kund behöver och i den grad du önskar. Kanske önskar du att vi kommer en gång i veckan och sköter om dina lokaler? Eller kanske räcker det med en gång i månaden? Valet är självfallet helt och hållet ditt.

Hemstädning i Sundsvall – Våra rutiner

Vi är noggranna i vår städning och hur just ditt städschema ser ut är självklart helt och hållet upp till dig, i vår företagsstädning ingår bland annat:

  • Dammsugning
  • Avtorkning av golvytor
  • Regöring av toaletter
  • Sophantering och sortering

Vi har som mål att du som kund ska kunna känna dig trygg med oss när vi kommer för att utföra vårt arbete hos er.

Vi genomför självklart även hemstädning för privatkunder i Sundsvall. Under dessa tillfällen får ni som kund avgöra vilka ytor som bör prioriteras och vi utför även tjänster för att kunna erbjuda en storstädning. Den allra första av våra hemstädningar utförs väldigt noggrant så att de nästkommande gångerna blir enklare. Självklart kan även en hemstädning komma att bli en regelbunden veckostädning! Vårt mål är att bli din långvariga partner.

Vill du ha hjälp med hemstädningen i Sundsvall?

Kontakta oss redan i dag så hjälper vi dig och din organisation med att få en mer trivsam och på sikt även en mer produktiv arbetsplats. Vi anpassar alltid våra städlösningar efter dina behov och förutsättning. För oss är inget jobb för stort eller för litet.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan med vad du behöver hjälp med så återkommer vi så fort vi kan.

RENTAV Städ och Miljövård är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster sedan år 1987.

Om Oss

RENTAV Städ och Miljövård grundades våren 1987 och sysselsätter idag ca 200 medarbetare. Vi är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster och täcker genom egna lokalkontor halva Sverige. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du behöver hjälp på din arbetsplats eller i ditt hem så är vi din långsiktiga partner med skräddarsydda lösningar och ett bra resultat som följd.

Var vi finns

Vi finns utplacerade genom elva stycken lokalkontor med Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Gävleborg och Jämtland som vår arbetsmarknad. Med lokal närvaro på våra verksamhetsorter skapar vi en närhet till våra kunder samtidigt som vi vid behov kan erbjuda stordriftsfördelar när uppdragen så kräver.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.