Boka Veckostädning i Sundsvall

Vi på RENTAV utför veckostädning och hemstädning i Sundsvall och har lång erfarenhet av fastighetsskötsel. Hos oss står du som kund i centrum och vi är måna om att du är nöjd med de resultat vi levererar.

Varför du ska välja oss för hemstädning i Sundsvall

Att driva en organisation eller ett företag är oftast krävande i sig och det är mycket att tänka på. Det kan då vara skönt att ta in någon som avlastar en på de mest tidskrävande rutinuppgifterna – så som städning.

Vi på RENTAV har lång erfarenhet av att utföra veckostädning i Sundsvall åt företag och organisationer. Med ett systematiskt tillvägagångssätt och med hjälp av beprövade och erkända produkter får vi jobbet gjort.

Veckostädning i Sundsvall på dina villkor

Alla organisationer och företag har olika förutsättningar och därmed också olika behov. När vi träffar en ny kund anpassar vi alltid städscheman och arbetsuppgifter utefter vad du som kund behöver och i den grad du önskar. Kanske önskar du att vi kommer en gång i veckan och sköter om dina lokaler? Eller kanske räcker det med en gång i månaden? Valet är självfallet helt och hållet ditt.

Hemstädning i Sundsvall – Våra rutiner

Vi är noggranna i vår städning och hur just ditt städschema ser ut är självklart helt och hållet upp till dig, i vår företagsstädning ingår bland annat:

  • Dammsugning
  • Avtorkning av golvytor
  • Regöring av toaletter
  • Sophantering och sortering

Vi har som mål att du som kund ska kunna känna dig trygg med oss när vi kommer för att utföra vårt arbete hos er.

Vi genomför självklart även hemstädning för privatkunder i Sundsvall. Under dessa tillfällen får ni som kund avgöra vilka ytor som bör prioriteras och vi utför även tjänster för att kunna erbjuda en storstädning. Den allra första av våra hemstädningar utförs väldigt noggrant så att de nästkommande gångerna blir enklare. Självklart kan även en hemstädning komma att bli en regelbunden veckostädning! Vårt mål är att bli din långvariga partner.

Vill du ha hjälp med hemstädningen i Sundsvall?

Kontakta oss redan i dag så hjälper vi dig och din organisation med att få en mer trivsam och på sikt även en mer produktiv arbetsplats. Vi anpassar alltid våra städlösningar efter dina behov och förutsättning. För oss är inget jobb för stort eller för litet.

Kontakta oss för en offertKontakt teamleader & Sälj i Sundsvall

Helen B. Norberg

060-610424

Hans Åberg

060-610423

info@rentav.se