Flyttstädning Sundsvall

Bästa pris på flyttstädning i Sundsvall

Vi på RENTAV erbjuder flyttstädning i Sundsvall utfört av proffs. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer med flyttstädning inför kontorsflytt och arbetar metodiskt tills dess att jobbet är klart och du som kund är nöjd med det uppnådda resultatet. Detta är vårt mål vare sig du som kund får hjälp med en enstaka uppgift som fönsterputsning eller en rejäl flyttstädning. Välkommen till oss både som företag och privatkund!

Flyttstädning är tidskrävande – låt oss ta hand om det åt dig

Att flytta är ett stort projekt som det är och det är redan mycket att tänka på under en flytt. Det kan då vara skönt att anlita någon som tar hand om den minst roliga delen av flytten – nämligen städningen. När vi tar på oss ett flyttstädnings-uppdrag arbetar vi systematiskt och genomgående tills dess att arbetet är slutfört. Vi använder oss alltid av välbeprövade metoder och tillvägagångssätt i arbetet och med produkter som är erkänt bra inom branschen.

Varför ska du anlita oss på RENTAV för flyttstädning i Sundsvall?

Vi på RENTAV kan flyttstädning och när vi tar på oss ett uppdrag går vi alltid systematiskt igenom alla ytor av lokalen tills vi är klara. Vi ställer höga krav på alla delar av arbetet och de material vi använder i vår städning är noga utvalda med stor omsorg. Vi arbetar alltid efter ett integrerat miljötänk som löper genom allt vi gör; både i vårt materialval samt genom våra arbetsmetoder. Alla våra medarbetare utbildas dessutom kontinuerligt för att göra jobbet så noggrant och väl utfört som möjligt.

Flyttstädning i Sundsvall – Som det ska vara

Vi har som mål att du som kund ska kunna känna dig trygg med oss när vi kommer för att utföra vårt arbete med att hjälpa dig med flyttstädningen i Sundsvall.
Vi genomför grundlig städning av samtliga ytor i dina lokaler:

  • Vi städar och gör rent väggarna i lokalen
  • Vi går igenom era vitvaror och ser till att de är i toppskick innan flytten slutförs
  • Vi går igenom garderober och förvaringsutrymmen i lokalen
  • Vi rengör spis och hällar
  • Vi putsar och gör rent samtliga fönster i lokalen

Flyttstädning i Sundsvall med RUT-avdrag

Då flyttstädning klassificeras som en hushållsnära tjänst är det avdragsgillt i enlighet med RUT-avdraget. Med andra ord har du möjlighet att dra av arbetskostnader på upp till 25 000:-. Med både detta samt kvalitén på städningen i åtanke, så blir vi ett ekonomiskt val – kanske till och med det bästa pris du kan hitta på flyttstäd i Sundsvall.

Kontakta oss på RENTAV redan i dag och nå ett renare resultat

Kontakta oss på RENTAV redan idag om du eller din organisation är i flyttskedet. Vi hjälper er med flyttstädningen i Sundsvall och ser till att era fastigheter och lokaler håller hög kvalitet inför flytten. Med oss får ni ett skinande resultat och vi garanterar dig som kund höga resultat levererat av proffs.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan med vad du behöver hjälp med så återkommer vi så fort vi kan.

RENTAV Städ och Miljövård är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster sedan år 1987.

Om Oss

RENTAV Städ och Miljövård grundades våren 1987 och sysselsätter idag ca 200 medarbetare. Vi är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster och täcker genom egna lokalkontor halva Sverige. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du behöver hjälp på din arbetsplats eller i ditt hem så är vi din långsiktiga partner med skräddarsydda lösningar och ett bra resultat som följd.

Var vi finns

Vi finns utplacerade genom elva stycken lokalkontor med Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Gävleborg och Jämtland som vår arbetsmarknad. Med lokal närvaro på våra verksamhetsorter skapar vi en närhet till våra kunder samtidigt som vi vid behov kan erbjuda stordriftsfördelar när uppdragen så kräver.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.