Boka Företagsstädning i Umeå

Är du i behov av företagsstädning i Umeå? Det finns många städföretag som erbjuder många städtjänster för både företag och privatpersoner. Att få hjälp med städtjänster ger dig mer tid till annat; antingen mer tid till företaget eller till privatlivet. Därför kan det ses som en investering i din tid att ta hjälp av ett företag som sköter grovgörat åt dig.

RENTAV är det erfarna städbolaget som grundades redan år 1987 i Sundsvall. Sedan dess har de samlat på sig betydlig kunskap sedan dess samt spritt ut sig till stora delar av norra Sverige för att erbjuda sina många tjänster inom städ. De tar sig an uppdrag både för privatpersoner och företag.

Företagsstädning i Umeå

RENTAV erbjuder fler tjänster än enbart företagsstädning, då de är en städfirma med bred kompetens och kunskap. Alla deras medarbetare är utbildade och utbildas kontinuerligt för att behålla en hög standard och nivå på deras tjänster. Alla tjänster som de erbjuder är:

  • Veckostädning – få hjälp med hemstädning en gång i veckan.
  • Hemstädning – städning hemma hos dig, sker vanligtvis kontinuerligt, såsom en gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden. Denna typ av städning inleds vanligtvis med en grundstädning, vilket är en extra noggrann städning av hemmet med instruktioner av beställaren.
  • Företagsstädning – all hjälp du och ditt företag kan tänkas behöva i era lokaler.
  • Butiksstädning – städning av butikslokaler
  • Lokalvård – ett annat ord för städning. Kan utföras i hem eller på arbetsplatser eller i offentliga lokaler.
  • Fönsterputs – få hjälp att putsa dina fönster och njut av ett skinande rent resultat
  • Golvvård – få hjälp med underhåll och rengöring av dina golv. Oberoende av material på golvet.
  • Trappstädning – städning i trapphus där samtliga golv kommer att moppas. Ofta rengörs även andra områden, såsom entrén, hissen, speglar, tvättstuga och gård.
Kontakta oss för en offertKontakt teamleader & Sälj i Umeå

Lars Rönnmark

090-776530

Hans Åberg

020-545468

info@rentav.se