Företagsstädning Umeå

Är du i behov av företagsstädning i Umeå? Det finns många städföretag som erbjuder många städtjänster för både företag och privatpersoner. Att få hjälp med städtjänster ger dig mer tid till annat; antingen mer tid till företaget eller till privatlivet. Därför kan det ses som en investering i din tid att ta hjälp av ett företag som sköter grovgörat åt dig.

RENTAV är det erfarna städbolaget som grundades redan år 1987 i Sundsvall. Sedan dess har de samlat på sig betydlig kunskap sedan dess samt spritt ut sig till stora delar av norra Sverige för att erbjuda sina många tjänster inom städ. De tar sig an uppdrag både för privatpersoner och företag.

Företagsstädning i Umeå

RENTAV erbjuder fler tjänster än enbart företagsstädning, då de är en städfirma med bred kompetens och kunskap. Alla deras medarbetare är utbildade och utbildas kontinuerligt för att behålla en hög standard och nivå på deras tjänster. Alla tjänster som de erbjuder är:

  • Veckostädning – få hjälp med hemstädning en gång i veckan.
  • Hemstädning – städning hemma hos dig, sker vanligtvis kontinuerligt, såsom en gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden. Denna typ av städning inleds vanligtvis med en grundstädning, vilket är en extra noggrann städning av hemmet med instruktioner av beställaren.
  • Företagsstädning – all hjälp du och ditt företag kan tänkas behöva i era lokaler.
  • Butiksstädning – städning av butikslokaler
  • Lokalvård – ett annat ord för städning. Kan utföras i hem eller på arbetsplatser eller i offentliga lokaler.
  • Fönsterputs – få hjälp att putsa dina fönster och njut av ett skinande rent resultat
  • Golvvård – få hjälp med underhåll och rengöring av dina golv. Oberoende av material på golvet.
  • Trappstädning – städning i trapphus där samtliga golv kommer att moppas. Ofta rengörs även andra områden, såsom entrén, hissen, speglar, tvättstuga och gård.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan med vad du behöver hjälp med så återkommer vi så fort vi kan.

RENTAV Städ och Miljövård är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster sedan år 1987.

Om Oss

RENTAV Städ och Miljövård grundades våren 1987 och sysselsätter idag ca 200 medarbetare. Vi är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster och täcker genom egna lokalkontor halva Sverige. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du behöver hjälp på din arbetsplats eller i ditt hem så är vi din långsiktiga partner med skräddarsydda lösningar och ett bra resultat som följd.

Var vi finns

Vi finns utplacerade genom elva stycken lokalkontor med Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Gävleborg och Jämtland som vår arbetsmarknad. Med lokal närvaro på våra verksamhetsorter skapar vi en närhet till våra kunder samtidigt som vi vid behov kan erbjuda stordriftsfördelar när uppdragen så kräver.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.