Fönsterputsning Örnsköldsvik

Om du behöver hjälp med fönsterputsning, i hemmet eller på arbetsplatsen, kan det vara bra att anlita en fönsterputsare i Örnsköldsvik som sköter detta jobb åt dig. Med erfarna fönsterputsare kan du komma att få betydligt mycket mer tid över till annat i din vardag.

RENTAV är städfirman som erbjuder väldigt många tjänster när det kommer till städning. De har varit aktiva sedan 1987, då de grundades i Sundsvall. I dag har de spritt ut sig till hela sju olika orter i norra Sverige och utövar många olika städtjänster – däribland fönsterputsning. Alla som arbetar för RENTAV, alla medarbetare, utbildas kontinuerligt för att kunna leverera den bästa möjliga servicen. Att leverera en bra service gör de både för företag och för privatpersoner.

Pris på fönsterputsning i Örnsköldsvik

Att kunna ge ett specifikt pris för fönsterputsning i Örnsköldsvik, eller på andra delar i landet, är väldigt svårt i och med att arbetet som läggs ned på fönsterputsning varierar från fall till fall. Till att börja med beror priset ofta på hur pass smutsiga fönster man har, hur många de är samt deras storlek. Med allt detta i beaktning blir det således svårt att avgöra ett pris. Däremot är ett evigt tips att inte alltid välja den billigaste. Detta i och med att det mest ekonomiska priset ofta blir det som ger en mer investering. Att välja ett städbolag som gör ett noggrant jobb, med både dig och miljön i åtanke, blir i längden ofta ett ekonomiskt alternativ i och med att de kan komma att bli en långvarig partner.

Så att lägga ned en extra slant på ett jobb som genererar både rena fönster och mer till över i din vardag är i många fall det mest ekonomiska alternativet.

Fler tjänster än fönsterputs i Örnsköldsvik

Med många års erfarenhet inom städbranschen har RENTAV samlat på sig bred kompetens och kunskap inom ämnet. Därför erbjuder de fler tjänster än enbart fönsterputsning på orter som till exempel Örnsköldsvik.

  • Veckostädning – få hjälp med hemstädning en gång i veckan.
  • Hemstädning – städning hemma hos dig, sker vanligtvis kontinuerligt, såsom en gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden. Denna typ av städning inleds vanligtvis med en grundstädning, vilket är en extra noggrann städning av hemmet med instruktioner av beställaren.
  • Företagsstädning – all hjälp du och ditt företag kan tänkas behöva i era lokaler.
  • Butiksstädning – städning av butikslokaler
  • Lokalvård – ett annat ord för städning. Kan utföras i hem eller på arbetsplatser eller i offentliga lokaler.
  • Fönsterputs – få hjälp att putsa dina fönster och njut av ett skinande rent resultat
  • Golvvård – få hjälp med underhåll och rengöring av dina golv. Oberoende av material på golvet.
  • Trappstädning – städning i trapphus där samtliga golv kommer att moppas. Ofta rengörs även andra områden, såsom entrén, hissen, speglar, tvättstuga och gård.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan med vad du behöver hjälp med så återkommer vi så fort vi kan.

RENTAV Städ och Miljövård är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster sedan år 1987.

Om Oss

RENTAV Städ och Miljövård grundades våren 1987 och sysselsätter idag ca 200 medarbetare. Vi är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster och täcker genom egna lokalkontor halva Sverige. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du behöver hjälp på din arbetsplats eller i ditt hem så är vi din långsiktiga partner med skräddarsydda lösningar och ett bra resultat som följd.

Var vi finns

Vi finns utplacerade genom elva stycken lokalkontor med Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Gävleborg och Jämtland som vår arbetsmarknad. Med lokal närvaro på våra verksamhetsorter skapar vi en närhet till våra kunder samtidigt som vi vid behov kan erbjuda stordriftsfördelar när uppdragen så kräver.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.