Lokalvård & Företagsstädning

Professionell städning för företag och kontor

Låt städproffs säkra en ren och trivsam miljö hos er. RENTAV är städbolaget som erbjuder prisvärd lokalvård med skräddarsydda lösningar för just era lokaler. Från noggrann kontorsstädning till omsorgsfulla och effektiva städtjänster för affärslokal, offentlig miljö, verkstad, produktion och industri. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

En ren arbetsplats är en produktiv arbetsplats oavsett vilken verksamhet eller bransch ni verkar i. Med våra tjänster inom lokalvård är fokus alltid ert välbefinnande på jobbet. Upplägget är flexibelt och anpassas efter era specifika behov: från kontraktsbunden avtalsstädning med schemalagd veckostädning till engångsinsatser med lokalvård på kort varsel, exempelvis flyttstädning. Det är ni som bestämmer hur ofta ni har behov av städning.
Prisvärd lokalvård av hög kvalitet

Behovet av rena och även desinficerade ytor har aldrig varit större än nu. Oavsett om det gäller ett kontor, en mindre butik eller en stor industrilokal så är en ren och fräsch arbetsmiljö avgörande. Som företagskund erbjuds ni alltid konkurrenskraftiga priser på städning och olika typer av lokalvård. Vi hjälper er gärna skapa goda rutiner och det är lätt att bli kund.

Nöjda kunder är både vår motivation och ett kvitto på att vi gjort ett bra jobb. Därför tummar vi aldrig på kvaliteten på den städning vi utför hos företag, oavsett storlek.

Företagsstädning – så funkar det

En god arbetsmiljö lönar sig alltid och förebygger dessutom ohälsa. Vi utför därför företagsstädning med samma fokus på omsorg och kvalitet som när vi städar privatpersoners hem. Ni kan boka oss för enstaka insatser, som byggstädning eller storstädning, eller välja att bli avtalskund med löpande inbokad lokalvård. Att vara avtalskund hos RENTAV är enkelt och smidigt: ni får en arbetsplats med rena och snygga miljöer till en fast månadsavgift som baseras de timmar för städning som vi kommit överens om. Kontakta oss för offert!

Kostnadsfri offert på skräddarsydd lokalvård

Kontakta oss redan idag: fyll i vårt kontaktformulär eller ring oss direkt på 020- 54 54 68 för kostnadsförslag samt upplägg på önskad företagsstädning. Vi inleder gärna med ett kostnadsfritt besök i era lokaler då vi analyserar ytorna, noterar detaljer samt lyssnar in era önskemål. Vi erbjuder samtidigt professionell rådgivning gällande omfattning och frekvens för att kunna leverera effektiv lokalvård. Utifrån en gemensam bild levererar vi offert med fast månadspris där samtliga kostnader ingår och alla detaljer är specificerade.

Flexibel lokalvård som matchar era behov

Önskar ni lägga till någon städtjänst, exempelvis golvvård, mattvätt eller fönsterputs så kontaktar ni vår kundtjänst så löser vi det. Nedan listar vi våra viktigaste behovstjänster som vi utför både inbokat periodiskt och vid behov. Välkommen med en offertförfrågan!

Kontakta oss för en offertRENTAV Städ & Miljövård är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster sedan år 1987.