Fönsterputsning Umeå

Behöver du hjälp med fönsterputs i Umeå? Eller kanske ännu fler städtjänster som skulle kunna underlätta din vardag och bidra med mer frihet. Detta kan ge dig betydligt mycket mer tid över till annat – både för dig som privatperson och för ditt företag.

Pris på fönsterputsning i Umeå

Tips när du som kund vill hitta en städfirma med ett bra pris på fönsterputsning i Umeå är att se efter vad företaget har för kvaliteér snarare än vilket pris de erbjuder. Oftast är det mer ekonomiskt att välja ett företag som kostar någon krona mer, men som har mer erfarenhet och gör ett noggrannare jobb än att anlita det billigaste företaget med risk för dubbeljobb. Investerar du i en kunnig firma, investerar du också i din egen fritid!

Några enkla frågor att ställa dig själv när du söker efter ett städföretag som kan komma att hjälpa dig med fönsterputsning eller någon annan städtjänst är följande:

 • Har de varit med i branschen tillräckligt länge för att veta vad de gör?
 • Håller de en hög kvalitet och standard?
 • Tänker de på miljön?
 • Är deras mål mätbara och realistiska?
 • Håller de hög teknisk kvalitet på maskiner och utrustning?
 • Utbildas deras städpersonal och fönsterputsare kontinuerligt?
 • Håller de utsatta tider samt lyssnar på kunden?

Fler tjänster än fönsterputsning i Umeå

Med fler tjänster än fönsterputsning och på fler orter än Umeå, har städföretaget RENTAV kommit att samla på sig både erfarenhet och kunskap. I dagsläget finns de på följande orter: Östersund, Luleå, Umeå, Skellefteå, Sollefteå, Härnösand och Sundsvall. Med en bred spridning rent geografiskt har de även en stor tillväxt vad gäller tjänster. De uppfyller alla kriterier för vad som gör ett städföretag värt rent prismässigt och erbjuder för närvarande följande tjänster för både privatpersoner och företag:

 • Veckostädning – få hjälp med hemstädning en gång i veckan.
 • Hemstädning – städning hemma hos dig, sker vanligtvis kontinuerligt, såsom en gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden. Denna typ av städning inleds vanligtvis med en grundstädning, vilket är en extra noggrann städning av hemmet med instruktioner av beställaren.
 • Företagsstädning – all hjälp du och ditt företag kan tänkas behöva i era lokaler.
 • Butiksstädning – städning av butikslokaler
 • Lokalvård – ett annat ord för städning. Kan utföras i hem eller på arbetsplatser eller i offentliga lokaler.
 • Fönsterputs – få hjälp att putsa dina fönster och njut av ett skinande rent resultat
 • Golvvård – få hjälp med underhåll och rengöring av dina golv. Oberoende av material på golvet.
 • Trappstädning – städning i trapphus där samtliga golv kommer att moppas. Ofta rengörs även andra områden, såsom entrén, hissen, speglar, tvättstuga och gård.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan med vad du behöver hjälp med så återkommer vi så fort vi kan.

RENTAV Städ och Miljövård är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster sedan år 1987.

Om Oss

RENTAV Städ och Miljövård grundades våren 1987 och sysselsätter idag ca 200 medarbetare. Vi är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster och täcker genom egna lokalkontor halva Sverige. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du behöver hjälp på din arbetsplats eller i ditt hem så är vi din långsiktiga partner med skräddarsydda lösningar och ett bra resultat som följd.

Var vi finns

Vi finns utplacerade genom elva stycken lokalkontor med Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Gävleborg och Jämtland som vår arbetsmarknad. Med lokal närvaro på våra verksamhetsorter skapar vi en närhet till våra kunder samtidigt som vi vid behov kan erbjuda stordriftsfördelar när uppdragen så kräver.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.