Fönsterputsning Luleå

Vi på RENTAV är din fönsterputsare i Luleå med omnejd. Med lång erfarenhet och gedigen kompetens erbjuder vi fönsterputsning åt företag på hela sex olika orter i Norrland, bland annat i Sundsvall, Härnösand, Skellefteå, Umeå och Luleå.

Fönsterputs i Luleå – Därför ska du välja oss för

Att putsa fönster är aldrig roligt, speciellt inte när man har en organisation att sköta och det är mycket att göra redan som det är. Då kan det vara skönt att kunna lasta över den bördan på någon annan som löser det åt en. Vi på RENTAV levererar fönsterputsning åt företag och organisationer i Luleå. Vi arbetar oss strukturerat och målmedvetet genom lokalens alla fönster tills dess att vi är klara med vårt jobb. Vi håller vad vi lovar och lovar aldrig något som vi inte håller.

Vi erbjuder mer än bara fönsterputsning i Luleå

Utöver fönsterputsning erbjuder vi alla städtjänster som kan tänkas behövas hos den moderna organisationen. Vi erbjuder bland annat:

  • Veckostädning – få hjälp med hemstädning en gång i veckan.
  • Hemstädning – städning hemma hos dig, sker vanligtvis kontinuerligt, såsom en gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden. Denna typ av städning inleds vanligtvis med en grundstädning, vilket är en extra noggrann städning av hemmet med instruktioner av beställaren.
  • Företagsstädning – all hjälp du och ditt företag kan tänkas behöva i era lokaler.
  • Butiksstädning – städning av butikslokaler
  • Lokalvård – ett annat ord för städning. Kan utföras i hem eller på arbetsplatser eller i offentliga lokaler.
  • Fönsterputs – få hjälp att putsa dina fönster och njut av ett skinande rent resultat
  • Golvvård – få hjälp med underhåll och rengöring av dina golv. Oberoende av material på golvet.
  • Trappstädning – städning i trapphus där samtliga golv kommer att moppas. Ofta rengörs även andra områden, såsom entrén, hissen, speglar, tvättstuga och gård.

Fönsterputsare i Luleå med kundanpassade lösningar

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda varje unik kund en så unikt anpassad lösning som möjligt. Av erfarenhet vet vi att alla kunders behov ser olika ut och och oavsett om du har behov av veckovis städning eller mer sporadisk lokalvård så kan du räkna med oss på RENTAV.

En ren arbetsplats är också en trivsam arbetsplats och därmed även en produktiv arbetsplats. Att hålla hög klass på kontoret är även positivt på så sätt att det sänder ut rätt signaler till kunder och annat besök.

Kontakta oss idag för fönsterputs i Luleå

Kontakta oss på RENTAV redan idag så hjälper vi dig med fönsterputsningen i Luleå. Vi anpassar alltid våra tjänster efter våra kunders behov och förutsättning.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan med vad du behöver hjälp med så återkommer vi så fort vi kan.

RENTAV Städ och Miljövård är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster sedan år 1987.

Om Oss

RENTAV Städ och Miljövård grundades våren 1987 och sysselsätter idag ca 200 medarbetare. Vi är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster och täcker genom egna lokalkontor halva Sverige. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du behöver hjälp på din arbetsplats eller i ditt hem så är vi din långsiktiga partner med skräddarsydda lösningar och ett bra resultat som följd.

Var vi finns

Vi finns utplacerade genom elva stycken lokalkontor med Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Gävleborg och Jämtland som vår arbetsmarknad. Med lokal närvaro på våra verksamhetsorter skapar vi en närhet till våra kunder samtidigt som vi vid behov kan erbjuda stordriftsfördelar när uppdragen så kräver.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.