Företagsstädning Luleå

Vi på RENTAV erbjuder företagsstädning i Luleå med omnejd utfört av yrkesproffs med lång erfarenhet och gedigen kompetens. Vi arbetar systematiskt tills dess att jobbet är gjort och du som kund är nöjd med uppnådda resultatet.

Därför ska du välja oss på RENTAV för företagsstädning

Om du vill att din arbetsplats ska hålla hög nivå och kännas trivsam, organiserad och välskött? Då ska du kontakta oss på RENTAV redan idag. Med en lokal anknytning och ett driv efter att ha de mest nöjda kunderna, levererar vi kompletta städlösningar för företag i Luleå – alltid till konkurrenskraftiga priser!

Vad vi erbjuder inom företagsstäd i Luleå

Vi erbjuder kompletta städpaket åt våra kunder, till exempel erbjuder vi :

  • Veckostädning – få hjälp med hemstädning en gång i veckan.
  • Hemstädning – städning hemma hos dig, sker vanligtvis kontinuerligt, såsom en gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden. Denna typ av städning inleds vanligtvis med en grundstädning, vilket är en extra noggrann städning av hemmet med instruktioner av beställaren.
  • Företagsstädning – all hjälp du och ditt företag kan tänkas behöva i era lokaler.
  • Butiksstädning – städning av butikslokaler
  • Lokalvård – ett annat ord för städning. Kan utföras i hem eller på arbetsplatser eller i offentliga lokaler.
  • Fönsterputs – få hjälp att putsa dina fönster och njut av ett skinande rent resultat
  • Golvvård – få hjälp med underhåll och rengöring av dina golv. Oberoende av material på golvet.
  • Trappstädning – städning i trapphus där samtliga golv kommer att moppas. Ofta rengörs även andra områden, såsom entrén, hissen, speglar, tvättstuga och gård.
  • Företagsstädning i Luleå med kundanpassade lösningar

Vi kundanpassar alltid våra lösningar. Vi är medvetna om att alla organisationer ser olika ut, har olika förutsättningar och kräver sina unika lösningar. Därför är vi måna om att alltid erbjuda våra kunder så pass individuella lösningar som möjligt.

Kontakta oss redan idag

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig och din organisation med att få en trevligare och trivsammare arbetsplats.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan med vad du behöver hjälp med så återkommer vi så fort vi kan.

RENTAV Städ och Miljövård är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster sedan år 1987.

Om Oss

RENTAV Städ och Miljövård grundades våren 1987 och sysselsätter idag ca 200 medarbetare. Vi är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster och täcker genom egna lokalkontor halva Sverige. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du behöver hjälp på din arbetsplats eller i ditt hem så är vi din långsiktiga partner med skräddarsydda lösningar och ett bra resultat som följd.

Var vi finns

Vi finns utplacerade genom elva stycken lokalkontor med Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Gävleborg och Jämtland som vår arbetsmarknad. Med lokal närvaro på våra verksamhetsorter skapar vi en närhet till våra kunder samtidigt som vi vid behov kan erbjuda stordriftsfördelar när uppdragen så kräver.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.