Skellefteå

Contractor Bygg AB

Ola Johansson, Platschef/Arbetsledare

”Jag anlitar RENTAV med ett stort förtroende för deras snabba service och trevliga bemötande.”

Skelleftebostäder AB

Catarina Holmér, Förvaltare Region Öst

” Vi har ett bra samarbete med vår städentreprenör RENTAV. Det är lätt att komma i kontakt med arbetsledningen och lokalvårdspersonalen på vårt område när det uppkommer situationer som behöver lösas med kort varsel. Vi har både inbokade driftmöten och spontana möten i ärenden som dyker upp som genererar goda relationer. RENTAV har viljan av att vara problemlösare när vi har behovet av detta.”

Riksbyggen ekonomisk förening

Mikael Lindgren Chef fastighetsservice

” Vi har ett långt och bra samarbete gällande avtalsstäd. RENTAV har korta ledtider och snabb respons vid extrabeställningar som fungerar bra i stora som små uppdrag.”

Kontakta oss för en offertTeamledare

Ola Andersson

0910-30606

info@rentav.se

Regionsansvarig

Roger Tjärnlund

090-776531

RENTAV Städ & Miljövård grundades våren 1987 och sysselsätter idag ca 100 medarbetare. Vi är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster och täcker genom egna lokalkontor halva Sverige. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du behöver hjälp på din arbetsplats eller i ditt hem så är vi din långsiktiga partner med skräddarsydda lösningar och ett bra resultat som följd.

Vi finns utplacerade genom sju stycken lokalkontor med Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland som vår arbetsmarknad. Med över tre decennier i städ & servicebranschen i ryggen så är vi den leverantör som vet hur vi ska leverera bäst service för dig utifrån dina förutsättningar, både på din arbetsplats och i ditt hem.

RENTAV Städ & Miljövård är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster sedan år 1987.