Städning Hudiksvall

Vi på RENTAV är ditt städbolag i Hudiksvall och med lång erfarenhet och gedigen kompetens erbjuder vi kompletta städlösningar åt företag och organisationer på hela elva stycken lokalkontor med Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Gävleborg och Jämtland som vår arbetsmarknad.

Hos oss står du som kund i centrum och vi är måna om du känner att dina behov är tillgodosedda och tillfredsställda. Genom att erbjuda våra kunder anpassade och skräddarsydda tjänstelösningar ser vi till att alla organisationer oavsett storlek, förutsättning och behov får en bättre och renare arbetsmiljö.

Vad vi som städbolag kan erbjuda dig som kund

Vi erbjuder kompletta städpaket åt våra kunder, tjänster vi erbjuder i dessa paket är till exempel:

 • Veckostädning – få hjälp med hemstädning en gång i veckan.
 • Hemstädning – städning hemma hos dig, sker vanligtvis kontinuerligt, såsom en gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden. Denna typ av städning inleds vanligtvis med en grundstädning, vilket är en extra noggrann städning av hemmet med instruktioner av beställaren.
 • Företagsstädning – all hjälp du och ditt företag kan tänkas behöva i era lokaler.
 • Butiksstädning – städning av butikslokaler
 • Lokalvård – ett annat ord för städning. Kan utföras i hem eller på arbetsplatser eller i offentliga lokaler.
 • Fönsterputs – få hjälp att putsa dina fönster och njut av ett skinande rent resultat
 • Golvvård – få hjälp med underhåll och rengöring av dina golv. Oberoende av material på golvet.
 • Trappstädning – städning i trapphus där samtliga golv kommer att moppas. Ofta rengörs även andra områden, såsom entrén, hissen, speglar, tvättstuga och gård.

Våra rutiner och tillvägagångssätt vid städning i Hudiksvall

Städning för oss är inte bara ett jobb, utan flera. I våra städrutiner ingår bland annat:

 • Fönsterputs – få hjälp att putsa dina fönster och njut av ett skinande rent resultat
 • Golvvård – få hjälp med underhåll och rengöring av dina golv. Oberoende av material på golvet.
 • Trappstädning – städning i trapphus där samtliga golv kommer att moppas. Ofta rengörs även andra områden, såsom entrén, hissen, speglar, tvättstuga och gård.
 • Dammsugning – Vi går över samtliga ytor i era lokaler och ser till att de är dammfria.

Städfirma i Hudiksvall med kundanpassade lösningar

Alla organisationer och företag ser olika ut och detsamma gäller deras förutsättningar och behov. När vi på RENTAV tar på oss en ny kund är vi alltid måna om att försöka erbjuda så skräddarsydda och unikt anpassade lösningar.

Vill du ha hjälp med städning i Hudiksvall?

Kontakta oss på RENTAV redan idag så hjälper vi dig och din organisation med att få en mer trivsam arbetsmiljö och på sikt även en mer produktiv sådan. Vi skräddarsyr och kundanpassar alltid våra tjänster efter våra kunders behov och förutsättningar. Välkomna!

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan med vad du behöver hjälp med så återkommer vi så fort vi kan.

RENTAV Städ och Miljövård är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster sedan år 1987.

Om Oss

RENTAV Städ och Miljövård grundades våren 1987 och sysselsätter idag ca 200 medarbetare. Vi är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster och täcker genom egna lokalkontor halva Sverige. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du behöver hjälp på din arbetsplats eller i ditt hem så är vi din långsiktiga partner med skräddarsydda lösningar och ett bra resultat som följd.

Var vi finns

Vi finns utplacerade genom elva stycken lokalkontor med Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Gävleborg och Jämtland som vår arbetsmarknad. Med lokal närvaro på våra verksamhetsorter skapar vi en närhet till våra kunder samtidigt som vi vid behov kan erbjuda stordriftsfördelar när uppdragen så kräver.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.