Flyttstädning Luleå

Vi utför proffsig flyttstädning i Luleå till konkurrenskraftiga priser. Ska du och din organisation eller företag byta lokaler? Det är förmodligen redan en hel del att stå i och mycket som ska ordnas inför flytten. Det kan då vara skönt att anlita någon som ser till att flyttstädningen i blir omhändertagen så att i alla fall ett moment från att göra-listan kan strykas.

Vi på RENTAV erbjuder flyttstädning i till marknadens bästa priser på sex orter runt om i landet, bland annat i Örnsköldsvik, Östersund, Skellefteå och Luleå. När du anlitar oss för att utföra din flyttstädning kan du vara säker på att jobbet blir väl utfört.

Våra rutiner vid flyttstädning i Luleå

Vårt mål är att du som kund ska kunna känna dig trygg med oss när vi kommer för att utföra vårt arbete.

Vi genomför grundlig flyttstädning av samtliga ytor i dina lokaler, nedan följer exempel på vilka arbetsuppgifter vi utför under en flyttstädning:

-Vi städar och gör rent väggarna i lokalen
-Vi går igenom era vitvaror och ser till att de är i toppskick innan flytten slutförs
-Vi går igenom garderober och förvaringsutrymmen i lokalen
-Vi rengör spis och hällar
-Vi putsar och gör rent samtliga fönster i lokalen

I Luleå erbjuder vi mer än bara flyttstädning

Utöver flyttstädning erbjuder vi alla städtjänster som kan tänkas behövas hos den moderna organisationen. Vi erbjuder bland annat:

  • Hemstädning – städning hemma hos dig, sker vanligtvis kontinuerligt, såsom en gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden. Denna typ av städning inleds vanligtvis med en grundstädning, vilket är en extra noggrann städning av hemmet med instruktioner av beställaren.
  • Företagsstädning – all hjälp du och ditt företag kan tänkas behöva i era lokaler.
  • Butiksstädning – städning av butikslokaler
  • Lokalvård – ett annat ord för städning. Kan utföras i hem eller på arbetsplatser eller i offentliga lokaler.
  • Fönsterputs – få hjälp att putsa dina fönster och njut av ett skinande rent resultat
  • Golvvård – få hjälp med underhåll och rengöring av dina golv. Oberoende av material på golvet.
  • Trappstädning – städning i trapphus där samtliga golv kommer att moppas. Ofta rengörs även andra områden, såsom entrén, hissen, speglar, tvättstuga och gård.
  • Flyttstädning i Luleå med kundanpassade lösningar

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda varje unik kund en så unikt anpassad lösning som möjligt. Av erfarenhet vet vi att alla kunders behov ser olika ut och och oavsett om du har behov av veckovis städning eller mer sporadisk lokalvård så kan du räkna med oss på RENTAV.

En ren arbetsplats är också en trivsam arbetsplats och därmed även en produktiv arbetsplats. Att hålla hög klass på kontoret är även positivt på så sätt att det sänder ut rätt signaler till kunder och annat besök.

Kontakta oss så hjälper vi dig med flyttstädningen

Är du och din organisation eller företag på väg in i en flytt så kontakta oss på RENTAV redan idag så hjälper vi dig med att ta hand om flyttstädningen i Luleå.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan med vad du behöver hjälp med så återkommer vi så fort vi kan.

RENTAV Städ och Miljövård är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster sedan år 1987.

Om Oss

RENTAV Städ och Miljövård grundades våren 1987 och sysselsätter idag ca 200 medarbetare. Vi är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster och täcker genom egna lokalkontor halva Sverige. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du behöver hjälp på din arbetsplats eller i ditt hem så är vi din långsiktiga partner med skräddarsydda lösningar och ett bra resultat som följd.

Var vi finns

Vi finns utplacerade genom elva stycken lokalkontor med Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Gävleborg och Jämtland som vår arbetsmarknad. Med lokal närvaro på våra verksamhetsorter skapar vi en närhet till våra kunder samtidigt som vi vid behov kan erbjuda stordriftsfördelar när uppdragen så kräver.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.