Fönsterputs

Fönsterputs – boka professionell fönsterputsning

Är det dags för skinande blanka fönster är vårt bästa tips att boka fönsterputs idag. RENTAV levererar prisvärd fönsterputsning för rena fönster, fria från smuts och salt. Extra smidigt är att samtidigt boka löpande fönsterputs för hela året eller kombinera fönsterputs med tjänsten veckostädning. Vi skräddarsyr vår fönsterputsning efter dina önskemål – kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Som bekant är det inte helt lätt att själv få till en perfekt fönsterputsning utan smutsränder och stänk. En bra lösning är att låta RENTAVs team hjälpa dig till en mer behaglig utsikt. Med fönsterputs från RENTAV får du alltid:

  • Professionell fönsterputsning
  • Invändig och utvändig fönsterputs
  • Vi gör jobbet på tider som passar dig
  • Prisvärd fönsterputsning
  • Fönsterputs med ansvarsförsäkring

Allt från enstaka fönsterputs till löpande abonnemang

Plötsligt kommer ljuset – och plötsligt ser fönstren inte särskilt roliga ut. Hos RENTAV kan du var spontan och boka enstaka fönsterputs på kort varsel. Många kunder väljer istället ett smidigt abonnemang, där vi tar hand om din fönsterputsning löpande under året.  Det är enkelt att anlita oss: Vi tar med oss de redskap som behövs men vill du korta tid (och därmed kostnad) det tar för oss att göra jobbet kan du plocka bort eventuella krukor på fönsterbräden inför fönsterputs. Annars tar våra fönsterputsare givetvis hand om det. Är arbetshöjden på dina fönster hög, det vill säga över 2,5 meter är det bra om du meddelar oss vid bokning så att vi tar med rätt utrustning.

Dra nytta av ditt RUT-avdrag vid fönsterputsning

Fönsterputsning är en extra förmånlig tjänst att anlita hos RENTAV om du som privatperson har möjlighet att dra nytta av ditt RUT-avdrag. 

  • RUT-avdrag medges för arbetskostnad och rabatterar priset med 50 procent. 
  • Den totala summan att utnyttja per år och person är 25.000 kr. 
  • Över 65 år?  Den totala summan att utnyttja per år och person är 50.000 kr . 


Mer info om regler för RUT-avdrag hittar du på Skatteverkets hemsida.
https://www.skatteverket.se/privat/fastigheterochbostad/rotarbeteochrutarbete.4.2e56d4ba1202f95012080002966.html

Offert på fönsterputs

Vi hjälper kontor, butiker, villor, radhus, lägenheter och glasfasader med professionell fönsterputs. Kontakta oss idag för kostnadsfri offert på fönsterputsning: fyll i vår offertförfrågan eller ring oss direkt på  020- 54 54 68. Vi ser fram emot att ge dig den utsikt du förtjänar. 

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan med vad du behöver hjälp med så återkommer vi så fort vi kan.

RENTAV Städ och Miljövård är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster sedan år 1987.

Om Oss

RENTAV Städ och Miljövård grundades våren 1987 och sysselsätter idag ca 200 medarbetare. Vi är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster och täcker genom egna lokalkontor halva Sverige. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du behöver hjälp på din arbetsplats eller i ditt hem så är vi din långsiktiga partner med skräddarsydda lösningar och ett bra resultat som följd.

Var vi finns

Vi finns utplacerade genom elva stycken lokalkontor med Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Gävleborg och Jämtland som vår arbetsmarknad. Med lokal närvaro på våra verksamhetsorter skapar vi en närhet till våra kunder samtidigt som vi vid behov kan erbjuda stordriftsfördelar när uppdragen så kräver.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.