Storstädning

Boka storstädning – vi storstädar hem och kontor

Storstädning ett par gånger per år gör lika gott för innemiljön som för din sinnesfrid. Ibland handlar det om storstädning inför en storhelg – men oavsett tidpunkt så får du en uppfräschning på djupet, något som även förenklar din veckostädning framöver. Storstädning från RENTAV innebär en ordentlig genomgång av ditt hem eller kanske arbetsplats, där damm och smuts på ytor som ofta glöms bort åtgärdas. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Få saker ger sådan tillfredsställelse som en väl utförd storstädning. Känslan när du vet att det är rent från grunden och att inga dammiga överraskningar är sopade under mattan. Storstädning är precis som flyttstädning slitsamt, tungt och ofta tidskrävande. En bra lösning är att låta RENTAVs effektiva städproffs ta hand om storstädningen. Du bokar enkelt tid redan idag.

Storstädning – så funkar det 

Inför varje bokad storstädning gör vi en checklista i samråd med dig där vi utgår från din miljö och dina önskemål. Utifrån denna får du en tydlig offert. I vår storstädning ingår vanligen dammtorkning, dammsugning, avtorkning av ytor och lister, rengöring runtom vitvaror, rengöring av ugn och spis, rengöring av golvbrunnar, badkar och duschutrymmen, våttorkning av golv etc. Vi går igenom rum för rum och skapar en tydlig checklista för din storstädning. 

Utöver vanlig storstädning erbjuder vi tilläggstjänster som du kan komplettera med. Exempelvis avdamning av böcker i bokhylla, invändig rengöring av kökslådor och köksskåp, silverputsning etc.

På detta sätt kan du skräddarsy din storstädning exakt för dina behov. Som proffs på städ jobbar vi även med rådgivning och hjälper dig gärna sätta ihop en perfekt storstädning för ditt hem, precis som vi gör med löpande veckostädning eller månadsstädning.

Storstädning – vanliga frågor och svar

Hur lång tid tar en storstädning?

Hur lång tid storstädningen tar beror på hemmets/lokalens yta och på andra faktorer som planlösning, möblering och om det är undanplockat, vilket minskar tidsåtgången. I din offert finns en checklista med en tydlig specifikation på vad vi gör och vanligtvis löser städteamet din storstädning på samma dag.

Måste jag plocka undan inför storstädning?

Du behöver inte göra något, men det är bra att känna till att det minskar tidsåtgången för vår storstädning (och därmed kostnaden) om det är undanplockat inför vårt uppdrag.

Står jag för städmaterial vid storstädning?
I vår storstädning ingår städmedel och vi tar även med oss städredskap utan extra kostnad. Vill du att vi använder dina redskap – meddela oss bara vid bokning.

Vad kostar storstädning?
Kostnad för storstädning beror på hemmets/lokalens yta och på andra faktorer som planlösning, möblering och om det är undanplockat – vilket minskar tidsåtgången. För att få pris på din storstädning: fyll i vårt kontaktformulär eller ring oss direkt på  020- 54 54 68 för snabb offert på storstädning. Vi rekommenderar storstädning minst två gånger om året för att hålla ytorna fräscha och för att underlätta vardagsstädningen.

Dra nytta av ditt RUT-avdrag vid storstädning

Som privatperson har du möjlighet att dra nytta av ditt RUT-avdrag när du anlitar RENTAV för storstädning, vilket gör det till en förmånlig tjänst. 

  • RUT-avdrag medges för arbetskostnad och rabatterar priset med 50 procent. 
  • Den totala summan att utnyttja per år och person är 25.000 kr. 
  • Över 65 år?  Den totala summan att utnyttja per år och person är 50.000 kr . 


Mer info om regler för RUT-avdrag hittar du på Skatteverkets hemsida.
https://www.skatteverket.se/privat/fastigheterochbostad/rotarbeteochrutarbete.4.2e56d4ba1202f95012080002966.html

Offert på skräddarsydd storstädning

Kontakta oss redan idag: fyll i vår offertförfrågan eller ring oss direkt på  020- 54 54 68 för offert på storstädning. Vi erbjuder självklart rådgivning och förslag på löpande vecko- eller månadsstäd, fönsterputs, flyttstädning eller andra populära tjänster. 

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan med vad du behöver hjälp med så återkommer vi så fort vi kan.

RENTAV Städ och Miljövård är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster sedan år 1987.

Om Oss

RENTAV Städ och Miljövård grundades våren 1987 och sysselsätter idag ca 200 medarbetare. Vi är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster och täcker genom egna lokalkontor halva Sverige. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du behöver hjälp på din arbetsplats eller i ditt hem så är vi din långsiktiga partner med skräddarsydda lösningar och ett bra resultat som följd.

Var vi finns

Vi finns utplacerade genom elva stycken lokalkontor med Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Gävleborg och Jämtland som vår arbetsmarknad. Med lokal närvaro på våra verksamhetsorter skapar vi en närhet till våra kunder samtidigt som vi vid behov kan erbjuda stordriftsfördelar när uppdragen så kräver.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.