Städning Östersund

Söker du en gedigen och erfaren städfirma i Östersund? RENTAV är firman som har varit aktuell sedan 1990. I dag har de utbildade städare och erbjuder städning längs norrlandskusten.

Det som gör livet mycket enklare med bra städare som kan erbjuda storstädning eller veckostädning är att du som kund får otroligt mycket mer tid över till annat. Om du får hjälp med städning i ditt eget hem, får du tid över till fritid, vänner och familj, men om du tar emot städhjälp på kontoret får du mer tid över till arbete och annat nödvändigt. Var du än behöver hjälp från en städfirma, kommer du att stressa mindre. Så det är en stor investering i ditt eget liv.

Att hitta bästa städbolaget i Östersund

Att finna det städbolag som passar dig allra bäst är nästan lika tidskrävande som att städa själv. Därför har vi gjort det enkelt för dig genom att granska några relevanta frågor som är bra att ställa vid sökningen efter den bästa städfirman.

Det vi har granskat är huruvida städföretaget i Östersund håller en hög standard och kvalitet vid utförda städningar, om de har utbildade städare samt om personalen utbildas kontinuerligt. Andra viktiga faktorer som spelar in är om de har varit med i branschen tillräckligt länge för att vara erfarna och kunniga inom sitt yrke. Vi har sett efter om de satsar på att vara en långsiktig partner och därmed även är genuina som sådana. När de satsar på att vara en långsiktig partner är de även en investering; de må vara lite dyrare, men du kan alltid lita på vad du får. En annan väldigt viktig aspekt är hur de ser på miljön samt jobbar för en bättre miljö. Utför de således arbeten på ett miljövänligt sätt samt väljer kunder med miljön i åtanke?

Ett företag som uppfyller alla krav och kriterier som vi nu har ställt och tagit upp är städfirman RENTAV; de är en miljömedveten, noggrann och långsiktig partner. De är det perfekta, och kanske till och med det bästa, städbolaget i Östersund.

Andra tjänster att titta efter

När du vill ha hjälp med storstädning kan det vara till din fördel att se vilka andra tjänster som företaget erbjuder, eftersom det enklaste vid sådana tillfällen är att enbart anlita ett företag som kan sköta alla delar.

Ett städföretag i Östersund som erbjuder många olika tjänster är RENTAV. Utöver hemstädning kan de utföra storstädning i många skalor. Med tjänster som kontorsstädning, flyttstädning, lokalvård, golvvård, trappstädning och fönsterputs kan de utföra hela din storstädning och mycket mer.

Så vare sig du är ute efter en storstädning eller om du vill ha hjälp med enklare veckostäd, kan du alltid söka dig till RENTAV. De erbjuder allt du kan tänka dig inom städ!

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan med vad du behöver hjälp med så återkommer vi så fort vi kan.

RENTAV Städ och Miljövård är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster sedan år 1987.

Om Oss

RENTAV Städ och Miljövård grundades våren 1987 och sysselsätter idag ca 200 medarbetare. Vi är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster och täcker genom egna lokalkontor halva Sverige. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du behöver hjälp på din arbetsplats eller i ditt hem så är vi din långsiktiga partner med skräddarsydda lösningar och ett bra resultat som följd.

Var vi finns

Vi finns utplacerade genom elva stycken lokalkontor med Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Gävleborg och Jämtland som vår arbetsmarknad. Med lokal närvaro på våra verksamhetsorter skapar vi en närhet till våra kunder samtidigt som vi vid behov kan erbjuda stordriftsfördelar när uppdragen så kräver.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.