Fönsterputsning Östersund

Om du är på jakt efter en fönsterputsare i Östersund finns det många städfirmor som du kan vända dig till. RENTAV är en städfirma som erbjuder hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning, lokalvård,golvvård, trappstädning och fönsterputs i städer som Östersund, Luleå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sollefteå Härnösand och Sundsvall. Med ett brett utbud av tjänster och en stor spridning i landet har de samlat på sig mycket erfarenhet av städning och rengöring sedan starten 1990.

Pris på fönsterputsare i Östersund

När det kommer till pris på fönsterputsning varierar det kraftigt beroende på storleken på fastigheten, antalet fönster som ska putsas samt vilka fler tjänster som erbjuds i samband med arbetet. Därför varierar det kraftigt vad priset för en fönsterputsare hamnar.

Ett tips är åtminstone inte att söka efter den billigaste, utan den bästa! Ska du investera i en fönsterputsare är det värt att få jobbet gjort ordentligt. Kostar det en krona mer, men är ett pålitligt företag som dessutom ser varje kund som en långvarig partner, blir det en bättre investering i det långa loppet. Många företag inom städsektorn erbjuder anpassade

Anlita fönsterputsare i Östersund – Att tänka på

Det finns många städföretag som erbjuder fönsterputsning överallt i Sverige, men för att hitta det företaget som passar dig och som har mest kunskap inom ämnet krävs lite sökande. Vi har gjort sökandet åt dig genom att utgå från några frågor:

 • Har de varit med i branschen tillräckligt länge för att veta vad de gör?
 • Håller de en hög kvalitet och standard?
 • Håller de en hög standard i teknisk förmåga och kunskap?
 • Besitter de lång erfarenhet och kunskap?
 • Är de en långsiktig partner?
 • Tänker de på miljön?
 • Är deras mål mätbara och realistiska?
 • Håller de hög teknisk kvalitet på maskiner och utrustning?
 • Anlitar de utbildad personal?
 • Utbildas personalen kontinuerligt?
 • Håller de utsatta tider samt lyssnar på kunden?
 • Kontrolleras utfört arbete?
 • Är de värda sitt pris för vad du får?

Utifrån dessa frågeställningar kan vi konstatera att RENTAV är ett företag som med erfarna och utbildade fönsterputsare för dig som bor i Östersund. Dessutom kan de hjälpa dig med andra städtjänster.

Miljöanpassad fönsterputsning i Östersund

Att ett företag besitter en hög miljömedvetenhet påvisar att de värnar mycket om både dig som kund och miljön runtomkring. Därför är det alltid viktigt och bra att se till att fönsterputsaren som utför ett arbete åt dig har detta i åtanke. RENTAV ansvarar för miljön genom att ta ansvar i sitt utförande av tjänster samt när det kommer till valet av leverantörer. Dessutom bistår de sina kunder med vägledning i deras miljöarbeten. Detta är faktorer som spelar stor roll för företagets trovärdighet och medarbetarnas kompetens, i och med att det är detta som gör RENTAV till vad det är. De strävar efter ett bättre miljöarbete i syfte att utvecklas.

Detta förespråkar ett framgångsrikt företag, inte minst inom städindustrin och vid utförande av fönsterputsning.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan med vad du behöver hjälp med så återkommer vi så fort vi kan.

RENTAV Städ och Miljövård är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster sedan år 1987.

Om Oss

RENTAV Städ och Miljövård grundades våren 1987 och sysselsätter idag ca 200 medarbetare. Vi är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster och täcker genom egna lokalkontor halva Sverige. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du behöver hjälp på din arbetsplats eller i ditt hem så är vi din långsiktiga partner med skräddarsydda lösningar och ett bra resultat som följd.

Var vi finns

Vi finns utplacerade genom elva stycken lokalkontor med Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Gävleborg och Jämtland som vår arbetsmarknad. Med lokal närvaro på våra verksamhetsorter skapar vi en närhet till våra kunder samtidigt som vi vid behov kan erbjuda stordriftsfördelar när uppdragen så kräver.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.