Städning Sundsvall

Vi är ditt städbolag i Sundsvall

Med lång erfarenhet, god kompetens och gedigna yrkeskunskaper levererar vi på RENTAV en kliniskt ren och fräsch arbetsmiljö åt våra kunder. Vi ligger i framkant som städbolag när det kommer hållbarhet och ansvarsfulla val av produkter och rengöringsmedel. Genom att prioritera miljö och säkerhet ser vi till att både miljö och kund prioriteras genom hela arbetet. Det är detta som gör oss till en bra och kunnig städfirma som är stolt över sina erfarna och utbildade städare. Vår städfirma kommer från Sundsvall och det är där, samt på flera andra orter, som vi utför vår städning.

Vi hjälper dig med städningen i Sundsvall

Det är oftast mycket att göra inför en flytt till ett nytt kontor, då kan det vara skönt att få hjälp med vissa av de mest tidskrävande uppgifterna inför flytten – till exempel flyttstädningen. Vi på RENTAV har lång erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer med sina flyttstädningar i Sundsvall. När vi tar på oss ett uppdrag är vi alltid måna om att det ska bli så bra som möjligt och vi arbetar alltid efter beprövade arbetsmetoder och tillvägagångssätt. Vi tar hand om flyttstädningen helt enkelt, så kan du fokusera på resten!

Kontinuerlig städning för en trivsam arbetsplats

Kontinuerlig städning och skötsel är viktigt för att bibehålla trivseln på en arbetsplats. När du väljer att anställa oss på RENTAV kan du vara säker på att din arbetsplats alltid kommer att hållas ren och representabel. Du väljer förstås själv hur pass ofta du vill att vi kommer och tar hand om din arbetsplats, en gång i veckan eller två gånger i månaden, det är helt och hållet upp till dig.

Våra städrutiner

Vi på RENTAV utför alla typer av städuppdrag och för oss är inget jobb för stort eller för litet. Exempel på sysslor vi utför är bland annat:

  • Fönsterputsning
  • Dammsugning
  • Avtorkning av golvytor
  • Regöring av toaletter
  • Sophantering och sortering

Vi på RENTAV använder oss alltid av städ- och rengöringsprodukter som är välbeprövade och snälla mot miljön och de som arbetar i miljön vi rengör. I slutändan är ert välmående vårt uppdrag.

Är det dyrt att ta hjälp av städare i Sundsvall?

Vi på RENTAV erbjuder konkurrenskraftiga priser på städhjälp för företag och organisationer i bland annat Sundsvall. Vilken grad och frekvens av städhjälp just du behöver påverkar såklart ditt pris, men vi är alltid måna om att kunna erbjuda så pass optimala lösningar som möjligt.

Städbolag i Sundsvall – Om oss

Vi på RENTAV är verksamma på hela sju olika orter runt om i landet och är ledande inom branschen när det kommer till hållbar städning. Vår affärsidé är att serva våra kunder hög standard i teknisk förmåga och kunskap – på så sätt kan vi uppnå att bli det bästa städbolaget från Sundsvall.

Kontakta oss redan idag för en renare arbetsmiljö

Kontakta oss på RENTAV redan idag så lägger vi upp ett städschema som passar dig och dina behov. Vi hjälper dig uppnå en renare arbetsplats och en mer trivsam miljö.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan med vad du behöver hjälp med så återkommer vi så fort vi kan.

RENTAV Städ och Miljövård är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster sedan år 1987.

Om Oss

RENTAV Städ och Miljövård grundades våren 1987 och sysselsätter idag ca 200 medarbetare. Vi är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster och täcker genom egna lokalkontor halva Sverige. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du behöver hjälp på din arbetsplats eller i ditt hem så är vi din långsiktiga partner med skräddarsydda lösningar och ett bra resultat som följd.

Var vi finns

Vi finns utplacerade genom elva stycken lokalkontor med Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Gävleborg och Jämtland som vår arbetsmarknad. Med lokal närvaro på våra verksamhetsorter skapar vi en närhet till våra kunder samtidigt som vi vid behov kan erbjuda stordriftsfördelar när uppdragen så kräver.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.