Flyttstädning Umeå

När det är dags för den stora dagen att flytta från A till B – vare sig det är från en lokal till en annan eller om det är från ett hem till ett annat – så är det alltid skönt att kunna lägga fokus på själva flytten snarare än flyttstädning. I norra Sverige finns ett erfaret och kompetent städbolag som gärna hjälper till med flyttstäd i Umeå och många andra orter; RENTAV.

RENTAV grundades redan 1987 i Sundsvall och har sedan dess brett ut sig till många andra orter. Att hitta det städbolag som erbjuder bästa pris på flyttstädning kan komma att bli en process, men om man vet var fokuset bör ligga kan det bli en enkel process. Se till att kolla efter rätt egenskaper hos städfirman snarare än efter ett billigt pris.

Viktigt hos en städfirma

För att hitta ett bra pris på flyttstäd, vare sig det är i Umeå eller på någon annan relevant ort, finns det en rad frågor att ställa sig själv. Detta utgör om de är värda sitt pris eller inte. En städfirma som bemöter alla dessa frågor och som följer dem är städfirman RENTAV. Se efter om just ditt flyttstäd är värt sitt pris eller inte genom att ställa följande frågor:

 • Har de varit med i branschen tillräckligt länge för att veta vad de gör?
 • Håller de en hög kvalitet och standard?
 • Tänker de på miljön?
 • Är deras mål mätbara och realistiska?
 • Håller de hög teknisk kvalitet på maskiner och utrustning?
 • Utbildas personalen kontinuerligt?
 • Håller de utsatta tider samt lyssnar på kunden?

Fler tjänster än flyttstäd i Umeå

Ibland kan det kännas bra att skaffa sig en långvarig partner när man anlitar en städfirma. Att få hjälp med andra tjänster efter, innan eller under flyttstädning är en fantastisk frihet – både för dig som privatperson och för er som företag. Kanske faller någon eller flera av RENTAV’s tjänster er i smaken?

 • Veckostädning – få hjälp med hemstädning en gång i veckan.
 • Hemstädning – städning hemma hos dig, sker vanligtvis kontinuerligt, såsom en gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden. Denna typ av städning inleds vanligtvis med en grundstädning, vilket är en extra noggrann städning av hemmet med instruktioner av beställaren.
 • Företagsstädning – all hjälp du och ditt företag kan tänkas behöva i era lokaler.
 • Butiksstädning – städning av butikslokaler
 • Lokalvård – ett annat ord för städning. Kan utföras i hem eller på arbetsplatser eller i offentliga lokaler.
 • Fönsterputs – få hjälp att putsa dina fönster och njut av ett skinande rent resultat
 • Golvvård – få hjälp med underhåll och rengöring av dina golv. Oberoende av material på golvet.
 • Trappstädning – städning i trapphus där samtliga golv kommer att moppas. Ofta rengörs även andra områden, såsom entrén, hissen, speglar, tvättstuga och gård.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan med vad du behöver hjälp med så återkommer vi så fort vi kan.

RENTAV Städ och Miljövård är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster sedan år 1987.

Om Oss

RENTAV Städ och Miljövård grundades våren 1987 och sysselsätter idag ca 200 medarbetare. Vi är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster och täcker genom egna lokalkontor halva Sverige. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du behöver hjälp på din arbetsplats eller i ditt hem så är vi din långsiktiga partner med skräddarsydda lösningar och ett bra resultat som följd.

Var vi finns

Vi finns utplacerade genom elva stycken lokalkontor med Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Gävleborg och Jämtland som vår arbetsmarknad. Med lokal närvaro på våra verksamhetsorter skapar vi en närhet till våra kunder samtidigt som vi vid behov kan erbjuda stordriftsfördelar när uppdragen så kräver.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.