Kontorsmaterial

Alltid påfyllt med kontorsmaterial på jobbet

Kontorsmaterial är nödvändigt för att arbetet ska flyta men att se till att inget saknas kräver mycket intern tid. En mer kostnadseffektiv lösning är att överlåta uppdraget på RENTAV: vi se till att det alltid är påfyllt med skrivarpapper, toners, pennor och annat kontorsmaterial. Leverans och påfyllning sker löpande – och är ni avtalskund hos RENTAV sker det smidigt i samband med städningen. Vi säkrar att det alltid finns ett genomtänkt lager av relevant kontorsmaterial på arbetsplatsen. Effektivt och till konkurrenskraftiga priser! Kontakta oss för kostnadsfri offert

Vi erbjuder våra kunder prisvärd lösning för hanteringen av kontorsmaterial, ett erbjudande som med fördel kan kombineras med er ordinarie företagsstädning. Genom att lägga ut ansvaret för kontorsmaterial på RENTAV frigör ni inte minst dyrbar tid hos medarbetare. De kan istället prioritera sina primära arbetsuppgifter – er kärnverksamhet och er lönsamhet. För RENTAV som har fokus på lokalvård är hanteringen av förbrukningsmaterial en helt naturlig förlängning. Våra medarbetare har god rutin på rimliga, löpande behov och att hantera inköp av artiklar samt bedöma normal förbrukning och mängder.

Exempel på kontorsmaterial

Vi ser till att det är påfyllt av det ni använder på arbetsplatsen och förbrukar i vardagen:

 • Skrivarpapper
 • Toners
 • Block
 • Pennor
 • Handdesinficering
 • Munskydd

Mest prisvärda lösningen för kontorsmaterial

Vi stämmer av med er vilka kontorsprodukter och artiklar vi ska hantera och bevaka. Inför varje uppdrag analyserar vi vilka produkter ni använder idag och vad vi rekommenderar utifrån antal anställda etc. Därefter presenterar vi i vår offert den bästa och mest prisvärda lösningen för er gällande pris per produkt.

Smidigt flöde för allt kontorsmaterial

Den stora fördelen med vår tjänst  är att vi tar ansvar för all administration av ert kontorsmaterial samt ser till att materialet köps in till konkurrenskraftiga priser. Vi gör beställningar, levererar löpande till rätt plats så att ni kan spara pengar. Så här ser vårt enkla arbetsflöde ut för kunder som är avtalskund:

 1. RENTAVs medarbetare noterar när kontorsmaterial börjar ta slut.
 2. Beställning av kontorsmaterial utförs av RENTAV.
 3. Leverans av kontorsmaterial sker direkt till företaget.
 4. RENTAV tar hand om leveransen.
 5. RENTAVs personal ser till att allt är påfyllt.

Kontorssmaterial på en smidig samlingsfaktura

Är ni redan kund hos RENTAV? Då är ytterligare en fördel att levererat kontorsmaterial smidigt faktureras månadsvis på en samlingsfaktura med lokalvård och övriga tjänster från RENTAV. Våra uppmärksamma medarbetare säkrar att ert kontorsmaterial aldrig tar slut. Vi tar ansvar för en fungerande vardag genom att se till det aldrig saknas kontorsmaterial hos er.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan med vad du behöver hjälp med så återkommer vi så fort vi kan.

RENTAV Städ och Miljövård är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster sedan år 1987.

Om Oss

RENTAV Städ och Miljövård grundades våren 1987 och sysselsätter idag ca 200 medarbetare. Vi är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster och täcker genom egna lokalkontor halva Sverige. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du behöver hjälp på din arbetsplats eller i ditt hem så är vi din långsiktiga partner med skräddarsydda lösningar och ett bra resultat som följd.

Var vi finns

Vi finns utplacerade genom elva stycken lokalkontor med Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Gävleborg och Jämtland som vår arbetsmarknad. Med lokal närvaro på våra verksamhetsorter skapar vi en närhet till våra kunder samtidigt som vi vid behov kan erbjuda stordriftsfördelar när uppdragen så kräver.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.