Posthantering

Vi sköter er interna posthantering

Låt oss sköta posthanteringen och lägg fokus på er kärnverksamhet. En prisvärd lösning för allt som har med er inkommande och utgående post att göra: hantera fakturor, försändelser utan namn, paket, ofrankerad svarspost, rekommenderade brev och värdeförsändelser. Flexibelt upplägg anpassat efter företagets behov. Kontakta oss för kostnadsfri offert.

Tar er posthantering mer tid än ni egentligen har råd att lägga internt? Då är RENTAV en potentiell resurs i er verksamhet. Hur ser ert behov av posthantering ut idag? Vi lyssnar – och anpassar oss till er verksamhet, era hålltider och anpassar posthanteringen utifrån verkligheten. Är ni intresserad av snabba ledtider, säkra leveranser och en prisvärd posthantering så är RENTAV ett tryggt val.

Spara tid och pengar på postservice

Med intern posthantering tas helt naturligt fokus från övriga ordinarie arbetsuppgifter som lätt hamnar i skuggan. Det kan också vara svårt att förutse hur mycket tid posthanteringen tar vecka från vecka. Med RENTAV som extern resurs för er posthantering blir er dyrbara interna tid enklare att planera och kostnaderna lätta att överblicka. Ni sparar helt enkelt tid och pengar på att era anställda kan fokusera på det jobb som de är specialiserade för.

Ingen tid går till spillo utan vi skapar en lösning som är anpassad för er verksamhet, baserad på era rutiner. Ni slipper lägga tid på att åka till företagscenter eller närmaste brevlåda, det löser vi på utsatt tid. Från posthantering ett par timmar varje vecka till daglig, schemalagd postservice som matchar era önskade hålltider. I vår offert specar vi exakt vilka tjänster som ingår i vår posthanteringstjänst för ert företag. Enkelt och överskådligt. Välkommen med en offertförfrågan!

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan med vad du behöver hjälp med så återkommer vi så fort vi kan.

RENTAV Städ och Miljövård är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster sedan år 1987.

Om Oss

RENTAV Städ och Miljövård grundades våren 1987 och sysselsätter idag ca 200 medarbetare. Vi är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster och täcker genom egna lokalkontor halva Sverige. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du behöver hjälp på din arbetsplats eller i ditt hem så är vi din långsiktiga partner med skräddarsydda lösningar och ett bra resultat som följd.

Var vi finns

Vi finns utplacerade genom elva stycken lokalkontor med Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Gävleborg och Jämtland som vår arbetsmarknad. Med lokal närvaro på våra verksamhetsorter skapar vi en närhet till våra kunder samtidigt som vi vid behov kan erbjuda stordriftsfördelar när uppdragen så kräver.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.