Fikaleverans

Fika på jobbet med smidig framdukning & borttagning

Bra möten och konferenser kräver pauser med gott kaffe och stressfri fika. Enklaste lösningen är vår fikaservice med bekväm leverans, framdukning och borttagning av frukostfika, konferensfika och alla typer av mötesfika. Ni bokar – vi levererar i tid och gör dessutom rent och snyggt efteråt. Med RENTAV slipper ni dessutom ha kontakt med flera olika leverantörer för städning, fönsterputs, fruktleverans etc. Vi sköter alla typer av arbetsplatsservice och däribland vår uppskattade fikaleverans. Effektivt och till konkurrenskraftiga priser! Kontakta oss för kostnadsfri offert.

Alla RENTAVs tjänster handlar om att se till att er arbetsplats fungerar och att allt flyter så att ni kan fokusera på det ni gör bäst. Möten, oavsett om det är interna frukostmöten, ledningsgruppsmöten eller externa gäster som samlats för workshop så är pauser med energigivande fika en viktig hållpunkt. Dock tar den tid att få på plats och tid att städas bort. Detta hjälper vi er gärna med. Vi anpassar vårt erbjudande till er eftersom vi vet att alla företag och organisationer är unika.

Så tar vi löpande hand om arbetsplatsens fikaleverens

Det är lätt att komma igång med en löpande fikalösning hos RENTAV eftersom vi skräddarsyr den just för er arbetsplats och era önskemål. För oss som har fokus på lokalvård är fikaleverans en helt naturlig förlängning. Är ni avtalskund känner vi dessutom till era lokaler in i minsta detalj. Ni möts inte bara av en fräsch, välstädad arbetsplats utan vi serverar fika på utsatt tid och ser till att era lokaler är rena och snygga efter ert möte eller konferens.

Vi stämmer initialt av med er vilken typ av utbud ni är intresserade av. Därefter presenterar vi i vår offert den bästa och mest prisvärda menyn för er arbetsplats och specificerar hur och när ni beställer för att vi därpå levererar i tid.

Stort utbud fika för er arbetsplats

Vi anpassar sortiment efter era önskemål. Självklart kan vi utforma menyval som tar hänsyn till olika typer av allergier samt glutenfritt, laktosfritt, vegetariskt, veganskt etc. Ett vanligt upplägg är att er beställning av fika inkommer till oss 2 arbetsdagar före önskad leverans och senast kl 14:00 . Vissa specialbeställningar, exempelvis tårtor behöver vara oss tillhanda senast 3 arbetsdagar innan ert planerade möte.

Fikaleverans på en smidig samlingsfaktura

Är ni redan kund hos RENTAV? Då är ytterligare en fördel att fikaleverans smidigt faktureras på en samlingsfaktura ihop med lokalvård och övriga tjänster från RENTAV. Mindre administration och lugnare mötesrutiner för medarbetare på arbetsplatsen, något som ökar trivseln och minskar stress. Begär offert idag på effektiv lösning för era fikaleveranser.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan med vad du behöver hjälp med så återkommer vi så fort vi kan.

RENTAV Städ och Miljövård är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster sedan år 1987.

Om Oss

RENTAV Städ och Miljövård grundades våren 1987 och sysselsätter idag ca 200 medarbetare. Vi är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster och täcker genom egna lokalkontor halva Sverige. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du behöver hjälp på din arbetsplats eller i ditt hem så är vi din långsiktiga partner med skräddarsydda lösningar och ett bra resultat som följd.

Var vi finns

Vi finns utplacerade genom elva stycken lokalkontor med Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Gävleborg och Jämtland som vår arbetsmarknad. Med lokal närvaro på våra verksamhetsorter skapar vi en närhet till våra kunder samtidigt som vi vid behov kan erbjuda stordriftsfördelar när uppdragen så kräver.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.