Vi firar 35 år!

Vi firar 35 år i städbranschenstjänst i år!

För över 35 år sedan, närmare bestämt den 14:e maj år 1987 grundades RENTAV Städ & Miljövård av den nuvarande ägaren Jens Strömqvist. Familjeföretaget RENTAV drivs sedan januari år 2021 fullt ut av andra generation Strömqvist i form av sonen Jacob Strömqvist, som varit verksam inom företaget i strax över ett decennium.

“Det är en fascinerande resa när tillfället ges att tänka efter. I takt med vår tillväxtresa så har vi under alla år försökt att bibehålla den kultur och familjära känslan som jag tror är avgörande för att vi ska ligga i framkant och fortsätta utvecklas tillsammans. Att vi har medarbetare och kunder som varit med oss i nära tre decennier ser jag givetvis som ett kvitto på att vi både gör och har gjort någonting bra under alla dessa år. Den typen av kvalifikation på både medarbetarsidan och kundsidan hör heller inte till vanligheterna idag och är någonting som vi är otroligt stolta över. Det bästa med det hela är att resan bara har börjat, nu blickar vi framemot fler decennier!”, säger Jacob Strömqvist, VD.

RENTAV sysselsätter idag totalt ungefär 200 medarbetare och finns etablerade över hela Norrland vilket gör företaget till bland det största och äldsta ägarledda städbolaget i Norrland.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.