RENTAV i Sveriges ledande branschtidning!

RENTAV har blivit uppmärksammade av Sveriges ledande branschtidning!

RENTAV blev under hösten kontaktade och uppmärksammade av Sveriges ledande branschtidning i form av Tidningen Rent där redaktionen ville genomföra ett reportage om företaget med vår VD Jacob Strömqvist.

Reportaget baserar sig på familjeföretagets tillväxtresa både i form av betydligt fler kunder och medarbetare men även dom nya geografiska etableringarna som blivit verklighet inom dom senaste 12 månaderna. Andra punkter som berörs är företagets nulägesrapport, framtidsutsikter samt vad vi som lokalvårdsleverantör vill stå för gentemot våra kunder och medarbetare.

“Jag såg givetvis på en gång möjligheten att få chansen att sätta våra medarbetare i rampljuset. Det gedigna arbete som samtliga medarbetare hos oss dagligen genomför är mäkta imponerade och jag är tacksam över att jag får arbeta sida vid sida tillsammans med alla dessa kollegor. Reportaget blir per automatik en belysning av företaget och mig, men det är inget annat är våra medarbetare som utgör det som är RENTAV Städ & Miljövård.”, säger VD, Jacob Strömqvist. 

Läs reportaget i sin helhet på länken nedan!

RentavRent_06_2022_K2 (1)

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.