Ny Regionchef!

Från och med den 1:a april har vi äran att välkomna Johan Backsell som ny Regionchef på RENTAV. 

Johans arbetsmarknadsområde sträcker sig över lokalkontoren i Härnösand, Östersund, Sundsvall, Hudiksvall och Söderhamn. Arbetsuppgifterna är resultat och försäljningsuppföljning och inte minst som stöd gentemot arbetsledning på dom respektive lokalkontoren för att tillsammans med övriga medarbetare se till att du som kund får precis den service som du förtjänar.

Utöver detta ingår nykundsbearbetning och säljprocesser i Johans dagliga vardag. Så behöver du hjälp med lokalvård och arbetsplatsservice på din arbetsplats i Södra Norrland så är det med största sannolikhet Johan som kommer besöka er och skräddarsy leveransen efter just era unika behov.

Johan har tidigare arbetat som kundkontakt med tillhörande försäljning inom kontorsvaror, hygien och städprodukter med liknande arbetsmarknadsområde som hos oss.

”Att arbeta i ett familjeägt företag, med lokal närvaro över hela Norrland, är en förmån. Enkla kontaktvägar och hög servicenivå ska genomsyra vår verksamhet, och ligga till grund för en mycket nöjd kundupplevelse ”, säger Johan Backsell, Regionchef Syd.

Har du behov av lokalvård och arbetsplatsservice i södra Norrland? Kontakta oss eller Johan redan idag!

Kontaktuppgifter:

Johan Backsell, johan.backsell@rentav.se / 070-3151852.

RENTAV, 020-545468 / info@rentav.se.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.