RENTAV etablerar sig i Kiruna!

Sedan april år 2022 finns vi numera i Kiruna! Norrbotten har sedan tidigare varit vår arbetsmarknad i 18 år där etablering i Luleå skedde redan år 2004. 

Från och våren år 2022 så har vi etablerat vårt elfte lokalkontor i Norrland. Den senaste i ledet blev således också den nordligaste i form av Kiruna.

“Verksamhet i Kiruna har vi haft sedan föregående höst men att vi nu tog steget att etablera en egen lokal känns såklart roligt. Det finns alltid utmaningar på nya orter och att allting ska klaffa. Vi har ett gediget men också spännande arbete framför oss för att implementera samma anda som vi arbetar efter på övriga verksamhetsorter. Kiruna som stad är dock inte svår att uppskatta om jag får säga det själv efter mina besök där. Trevliga människor och en stad som minst sagt genomgår någonting världsunikt just nu med den flytt som stundar. Det är en puls på marknaden och för att möta detta på rätt sätt som lokalvårdsleverantör så är jag tacksam över dom flertalet lyckade nyrekryteringar som vi  genomfört. Utan dom fantastiska medarbetare tillsammans med dom kunder som tror på oss så hade ingenting av det här varit möjligt”, säger VD, Jacob Strömqvist.

Visste du att Kiruna är ett gruvsamhälle grundat år 1900 mellan de två bergen Luossavaara och Kiirunavaara? Och visste du att omkring 6 000 människor måste flytta i och med gruvnäringens fortsatta tillväxt? Hela området som ingår i flyttplanerna omfattar bland annat cirka 3 000 bostäder samt totalt cirka 450 000 kvadratmeter offentliga och kommersiella lokaler. År 2035 kommer den nuvarande stadskärnan att vara avvecklad och den nya utvecklad, tre kilometer österut om den befintliga.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.