RENTAV i Hälsingland!

Sedan november i år så har vi tagit det officiella steget att etablera oss i Hälsingland med Hudiksvall och Söderhamn som bas!

Från och med november år 2021 så finns RENTAV representerade i Hälsingland med egna lokaler, arbetsledning och personal både i Hudiksvall och Söderhamn. Våra nyrenoverade och fräscha lokalkontor återfinns på Ullsättervägen 1C i Hudiksvall respektive Björnängsvägen 2 i Söderhamn.

“Hälsingland som marknadsområde är någonting som vi tittat på under lång tid, vi vill verka och vara en del av attraktiva städer och där det rör på sig, så att vi äntligen tagit steget till fullskaliga etableringar känns otroligt spännande. Att cirkeln någonstans sluts i den mån att min far och företagets grundare gjorde mycket arbeten i Hälsingslandstrakten för RENTAVs räkning redan på 80-talet gör såklart det hela lite extra sentimentalt och inte minst sagt otroligt roligt”, säger VD, Jacob Strömqvist.

Söker du en ny samarbetspartner inom lokalvård och arbetsplatsservice i Hälsingland? Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss på RENTAV. Sväng in på en kaffe och snacka lite lokalvårdsbehov tillsammans med oss!

Säljkontakt företag: Johan Backsell, johan.backsell@rentav.se / 070-3151852.

Arbetsledning Hudiksvall: Therese Mill, therese.mill@rentav.se / 0650-68020.

Arbetsledning Söderhamn: Sara Berger, sara.berger@rentav.se / 0270-60200.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.