Företagsstädning Piteå

Vi på RENTAV erbjuder företagsstädning i Piteå med omnejd utfört av proffs. Med lång och gedigen erfarenhet av städning och lokalvård erbjuder vi våra kunder unika och skräddarsydda lösning som får ert kontor att nå nya höjder. En ren arbetsmiljö är också en trivsam och bättre arbetsmiljö.

Så medans ni fokuserar på det ni gör bäst – så tar vi hand om resten!

Våra rutiner vid företagsstäd i Piteå

Vi förstår att alla kunders behov och förutsättningar ser olika ut, därför försöker vi alltid att anpassa våra tjänster efter just dessa behov. Hur ofta du vill ha städhjälp och hur omfattande du vill att företagsstädningen ska vara är självfallet helt och hållet upp till dig som kund hos oss.

Städning enligt oss på RENTAV

  • Veckostädning – få hjälp med hemstädning en gång i veckan.
  • Hemstädning – städning hemma hos dig, sker vanligtvis kontinuerligt, såsom en gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden. Denna typ av städning inleds vanligtvis med en grundstädning, vilket är en extra noggrann städning av hemmet med instruktioner av beställaren.
  • Företagsstädning – all hjälp du och ditt företag kan tänkas behöva i era lokaler.
  • Butiksstädning – städning av butikslokaler
  • Lokalvård – ett annat ord för städning. Kan utföras i hem eller på arbetsplatser eller i offentliga lokaler.
  • Fönsterputs – få hjälp att putsa dina fönster och njut av ett skinande rent resultat
  • Golvvård – få hjälp med underhåll och rengöring av dina golv. Oberoende av material på golvet.
  • Trappstädning – städning i trapphus där samtliga golv kommer att moppas. Ofta rengörs även andra områden, såsom entrén, hissen, speglar, tvättstuga och gård.

RENTAV hjälper er med företagsstädningen i Piteå

Kontakta oss på RENTAV redan idag så hjälper vi dig med att ta fram den unika tjänst som passar bäst för just din organisation eller företag.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan med vad du behöver hjälp med så återkommer vi så fort vi kan.

RENTAV Städ och Miljövård är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster sedan år 1987.

Om Oss

RENTAV Städ och Miljövård grundades våren 1987 och sysselsätter idag ca 200 medarbetare. Vi är din helhetsleverantör inom lokalvård, arbetsplatsservice och hushållsnära tjänster och täcker genom egna lokalkontor halva Sverige. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Oavsett om du behöver hjälp på din arbetsplats eller i ditt hem så är vi din långsiktiga partner med skräddarsydda lösningar och ett bra resultat som följd.

Var vi finns

Vi finns utplacerade genom elva stycken lokalkontor med Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Gävleborg och Jämtland som vår arbetsmarknad. Med lokal närvaro på våra verksamhetsorter skapar vi en närhet till våra kunder samtidigt som vi vid behov kan erbjuda stordriftsfördelar när uppdragen så kräver.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.