Berners-koncernen förlänger och utökar med RENTAV!

Berners-koncernen har under hösten genomfört en lokalvårdsupphandling på samtliga av sina 11 anläggningar i Östersund, Sundsvall, Härnösand och Sollefteå som RENTAV gått vinnande ur och därmed förlängt och utökat sitt 20-åriga samarbete.

AB Berner & Co har genom sina dotterbolag Berners Person – och Transportbilar AB och Berners Tunga Fordon AB genomfört en upphandling på sina 11 anläggningar.

RENTAV har sedan år 2004 levererat lokalvård åt Berners på deras anläggningar i Härnösand, Hofvallen i Östersund samt Skoda-Hallen, Däck och rekond, Lackverkstaden, Audi/VW-hallen, Tunga Fordon och Transportbilar i Sundsvall, Birsta. I och med den nya upphandlingen så får RENTAV fortsatt förtroende på dessa anläggningar samtidigt som samarbetet utökas där RENTAV från och med den 1:a januari år 2024 också tar hand om lokalvården på Tunga Fordon (Fyrvalla) och Busscenter i Östersund samt anläggningen i Sollefteå, Hågesta.

Uppdraget innefattar en total kvm-yta om ca 14 000 kvm som skall städas, majoriteten av ytorna kommer tas om hand dagligen eller flera gånger i veckan vilket resulterar i att totalt ca 190 000 kvm kommer städas av RENTAV varje månad.

Malin Svärd, Kvalité och Hållbarhetschef på AB Berner & Co skriver i en kommentar:

”Vi har valt att utöka och förlänga vårt samarbete med RENTAV pågrund av deras seriositet, lyhördhet och inte minst deras fantastiska personal”.

Berners som bolag grundades 1925 och är idag en av Sveriges större privata återförsäljare inom Volkswagen Group och Scania med verksamhet i Jämtlands samt Västernorrlands län och per år 2024 kliver alltså RENTAV in på sitt tjugonde år som Berners lokalvårdsleverantör och firar jubileumet genom att bli deras 100-procentiga helhetsleverantör inom lokalvård.

Kontakta oss för en offert​

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.