Fruktleverans för företag

Färsk frukt på jobbet – vi levererar fruktkorgen

RENTAV gör det enkelt att bjuda anställda på färsk frukt. Prisvärd fruktkorg till jobbet är en populär del av vår arbetsplatsservice, där vi levererar fräsch frukt efter säsong packade med antioxidanter till kontor och andra typer av arbetsplatser. Ni väljer med vad ni önskar fylla er fruktlåda – basfrukt, ekologisk frukt, exotisk frukt – och hur ofta ni önskar leverans. Vi skräddarsyr ert fruktabonnemang till en dag i veckan eller oftare utifrån ert önskemål. Kontakta oss för en offert med kostnadsförslag på fruktleverans.

Färsk frukt på jobbet är både en god idé och en smart förmån. Frukt är ett sunt mellanmål som ökar jobbtrivseln och rentav produktiviteten. Från Luleå i norr till Sundsvall i söder levererar vi arbetsplatsfrukt av hög kvalitet. I samarbete med regionens bästa leverantörer (FRÅGA: kan vi namnge den/dem?) är vi stolta över att kunna erbjuda ett brett fruktsortiment.

Ekologisk fruktkorg till jobbet

Önskar ni fruktleverans med enbart ekologisk frukt så beställer ni vår ekologiska fruktkorg med bland annat kravmärkta bananer. Vår ekologiska frukt innehar självklart ekologiskt certifikat men oavsett om ni väljer ekologisk frukt eller frukt ur vårt bassortiment så är alltid kvaliteteten hög.

Kvalitet även i hantering av frukten

Vid hantering av färsk frukt är temperatur och lagom kyla grundläggande. Våra leverantörer förvarar frukten i miljöklassade kylrum och detsamma gäller när frukten packas samt i vår transport till er arbetsplats.

Det enda ni behöver göra är att välja vilken typ av fruktleverans ni önskar och vilket abonnemang som passar er. Allt annat sköter vi. Vi erbjuder fri frakt och flexibel fruktleverans utan bindningstid. Vill ni av någon anledning pausa fruktkorgen så kontaktar ni oss bara. Detsamma gäller om ni önskar lägga till frukt till er ordinarie löpande beställning.

Kompletta företagslösningar med fruktleverans

Hos oss får ni helhetslösningar för företagets alla behov. RENTAV sköter allt från städning, golvvård och mattvätt till växtservice, kaffeleverens samt påfyllning av kontors- och förbrukningsmaterial.

Kontakta oss för en prisvärd offert som täcker alla era behov.

Kontakta oss för en offert